Svake večeri, naravno, ponavlja se ista priča - klinci dolaze umazani i flekavi, suprug dodaje još jednu košulju na hrpu prljavog veša. A mi želimo da već sutra ujutru krenu iz kuće u blistavo čistoj odeći!

Da bismo s lakoćom ostvarili ovakve želje, dobar izbor deterdženta je glavno oružje domaćice. Evo koja tri uslova takav deterdžent treba da ispuni:

1. Da uspešno skida najupornije fleke, čak i one od voća i čokolade.

2. Da tkaninama daje blistavu belinu tako da ne moramo da upotrebljavamo dodatne izbeljivače.

3. Da uklanja fleke i pere do blistave čistoće čak i na veoma niskim temperaturama kako bi tkanine ostale što duže nove.

Upravo ovakvi kvaliteti krase deterdžent za pranje veša Persil Cold Zyme koji, uz pomoć nemačke tehnologije, pruža savršenu čistoću, blistavo beo veš i omogućava uklanjanje čak i najupornijih fleka pri veoma niskim temperaturama. Persil je premium deterdžent i visoko je efikasan u skidanju fleka na svim temperaturama od 20 stepeni do 90 stepeni.

Upravo zato  Persil Cold Zyme preporučuju žene širom sveta, a naša popularna voditeljka Ivana Zarić samo je jedna od njih!

Evo šta ona kaže:

"Svima nam je dobro poznato koliko su deca vešta u flekanju odeće, kao i koliko vremena nekad posvećujemo odstranjivanju tragova na njihovoj odeći nakon svakodnevnih aktivnosti i igranja u parku, vrtiću ili prilikom užine.

Nakon dužeg vremena isprobavanja različitih proizvoda za pranje veša pronašla sam pravo i odgovarajuće rešenje za mene i moju porodicu", kaže Ivana.

"Uz pomoć Persil Cold Zyme, deterdženta za pranje veša, rešila sam dileme koje sam imala kada stanem ispred police sa deterdžentima za veš prilikom mesečnih nabavki.

Uz pomoć nemačke tehnologije, Persil Cold Zyme pruža savršenu čistoću, blistavo beo veš i omogućava uklanjanje čak i najupornijih fleka pri veoma niskim temperaturama.

Sada sam bezbrižna i sigurna da je moja odeća i odeća moje porodice čista nakon svakog pranja."

Tekst: PROMO