Tekst: Promo

Srbija je postala jedna od najzagađenijih zemalja na svetu. Pravilo ne postoji – zagađenje se javlja u svako doba dana i noći, sa jednim izuzetkom – kada duva jak vetar, tada je vazduh čistiji. Šta se savetuje da radimo u ovim situacijama? Da ne izlazimo iz kuće. Da zatvorimo sva vrata i prozore, kao i sebe između četiri zida. A šta ako moramo da izađemo? Ili jednostavno ne želimo vreme da provedemo na taj način? Da čekamo da dune vetar? Da se trudimo da dišemo manje kada smo napolju, ili da „njuškamo“ u potrazi za čistijim vazduhom na ulici? To zvuči kao jedina opcija, ali, srećom, postoji bolja.

Višenamenska plastična maska pod nazivom „Zelena maska“ proizvod je kompanije CCS Solutions i odabrana je na konkursu za inovativna rešenja za suzbijanje efekata pandemije, od strane Fonda za Inovacionu delatnost, Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja.

zastitna zelena maska sa filterom
Promo 

Maska je napravljena tehnologijom brizganja plastike, od materijala LDPE (low – density polyethylen), koji je neškodljiv. U pitanju je materijal koji odlikuje manja zatezna čvrstoća i povećana rastegljivost, što odgovara upravo potrebi da maska meko prijanja na lice.

Maska se sastoji od tela i poklopca. Filter se postavlja između tela maske i poklopca. Sterilizacija maske je moguća kraćim prokuvavanjem na temperaturi od 80 do 90 stepeni, ili brisanjem alkoholom.

zastitna zelena maska sa filterom
Promo 

Masku naručite klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana, po promotivnoj ceni od 402 rsd! Filtere za nju naručite klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana, po promo ceni od 108 rsd, za komplet filtera.

* Garancija na masku je 3 godine. Ukoliko je maska fizički oštećena ili je tretirana sredstvima koja nisu predviđena za LDPE, garancija neće biti priznata.