Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

HIPER DROPS: Efikasne biljne kapi za čišćenje krvnih sudova i regulisanje visokog krvnog pritiska

Hipertenzija prisiljava mišiće srca da pumpaju češće i većom snagom, što vodi ka uvećanom, proširenom srcu koje povećava rizik za pojavu aritmija, srčani napad, oštećenje mozga, iznenadnu smrt...

  Izvor: Profimedia

Tekst: Promo

Krvni pritisak je sila kojom krv deluje na zid krvnog suda. On varira u zavisnosti od snage srčane funkcije, elastičnosti arterija, ukupnog zdravstvenog stanja, uzrasta, fizičke kondicije i životnih navika.

Koji su efekti hipertenzije (povišenog krvnog pritiska) na organizam?

Nažalost, hipertenzija često može biti neprimetna i može oštetiti organizam i pre nego što simptomi postanu očigledni.

Može oštetiti arterije što dovodi do taloženja masnoća u njima i ograničava protok krvi - što su zapušenije to im je slabiji protok, što je slabiji protok veće su šanse za srčani udar i šlog.  Zbog hipertenzije, srce previše radi. Ona prisiljava mišiće srca da pumpaju češće i većom snagom, što vodi ka uvećanom, proširenom srcu koje povećava rizik za pojavu aritmija, srčani napad, oštećenje mozga, iznenadnu smrt...

Reagujte na vreme i poboljšajte i održavajte protok u arterijama neometan, a krvni pritisak u normali. Najefikasniji saveznik u borbi za bolje zdravlje jesu biljne kapi Hiper Drops.

Hiper Drops biljne kapi su organski dodatak ishrani. Prirodne komponente biljaka deluju na faktore koji pokreću bolest, odnosno poboljšavaju čišćenje krvnih sudova, mogu pomoći u smanjenju telesne težine i smanjenju nivoa stresa. Biljni ekstrakti sadrže veliku količinu vitamina, kiselina, aktivnih elemenata u tragovima. Pomažu u uklanjanju nervoze, poboljšavaju srčanu aktivnost, cirkulaciju krvi, uništavaju krvne ugruške i jačaju krvne sudove.

 hiper drops kapi Izvor: Promo

Aktivne supstance Hiper Drops kapi:

  • Glog – primarno se koristi za lečenje bolesti povezanih sa srcem i krvnim sudovima
  • Imela – jača odbrambene snage organizma, reguliše krvni pritisak
  • Rusomača – koristi se zbog ubrzanog pulsa i niskog pritiska sa slabim radom srca.

Neki od ostalih sastojaka su: Crataegus, Visci, Bursa – pastori, Urticae, Valeianae, Plantaginis, Salvie.

Hiper Drops biljne kapi naručite klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana, po sniženoj ceni od 2.590 rsd.

*Ukoliko naručite 2 bočice, treću dobijate gratis.

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije