Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

OBEZBEDITE SEBI I SVOJIM NAJDRAŽIMA NAJBOLJU ZAŠTITU: Inovativno rešenje za celu porodicu

Maska koja će vas štititi od štetnog vazduha, alergije...

  Izvor: Promo

Tekst: Promo

Zagađenje vazduha, alergije, pandemija... nikako da se nadišemo čistog, kvalitetnog vazduha. Umesto da izbegavate izlaženje napolje i provetravanje prostorija, predstavljamo vam inovativno rešenje za ovaj problem!

Višenamenska plastična maska pod nazivom „Zelena maska“ proizvod je kompanije CCS Solutions i odabrana je na konkursu za inovativna rešenja za suzbijanje efekata pandemije, od strane Fonda za Inovacionu delatnost, Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja.

 maska Izvor: Promo

Maska je napravljena tehnologijom brizganja plastike, od materijala LDPE (low – density polyethylen), koji je neškodljiv. U pitanju je materijal koji odlikuje manja zatezna čvrstoća i povećana rastegljivost, što odgovara upravo potrebi da maska meko prijanja na lice.

Maska se sastoji od tela i poklopca. Filter se postavlja između tela maske i poklopca. Sterilizacija maske je moguća kraćim prokuvavanjem na temperaturi od 80 do 90 stepeni, ili brisanjem alkoholom.

 maska Izvor: Promo

Masku naručite klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana, po promotivnoj ceni od 402 rsd!

* Garancija na masku je 3 godine. Ukoliko je maska fizički oštećena ili je tretirana sredstvima koja nisu predviđena za LDPE, garancija neće biti priznata.

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije