Tekst: PROMO

Polako nam se približava leto, a tokom protekle izolacije bilo je neizbežno da ne vodimo previše računa o tome kako se hranimo, a i fizička aktivnost nam je bila svedena na minimum. Dali ste sebi malo oduška, a mi za vas imamo odličan savet kako sada da smanjite apetit, povećate energiju, a kilažu vratite na staro. Otkrili smo sjajan prirodan preparat koji ubrzava proces mršavljenja i daje vam dodatnu energiju.

Pure Kick-sagorevač masti omogući će vam bezbedno mršavljenje. Ovaj preparat blokira Alfa-2 receptore, zaustavlja nakupljanje masnih naslaga i ubrzava metabolizam zbog bezbednog aktiviranja delovanja centalnog nervnog sistema. Možete da ga poručite OVDE ili na broj telefona 011/4420-502 ili 062/220-352 radnim danima po ceni od 4.460 rsd.

Njegova delotvornost krije se u jedinstvenoj formuli 9 aktivnih sastojaka. Piperin poboljšava probavu, povećava termogenezu i potiskuje nakupljene masti, dok seme kajenske papričice povećava potrošnju energije i oksidaciju masti. Glukomanan smanjuje apetit i sprečava nakupljanje masti. Vitamin B6 pomaže razgradnju aminokiselina koje pomažu rast mišića. Tu je i cink čije dejstvo omogućava jačanje imuniteta, minimizira sintezu belančevina i poboljšava radnu sposobnost. Hrom GTF smanjuje nivo šećera, a povećava energiju i smanjuje želju za slatkim. Svima je poznato kako zelena kafa fantastično deluje na smanjenje telesne težine, pa je tako njen ekstrakt i u ovom preparatu kako bi usporio pretvaranje hrane u masti, smanjio nivo holesterola i poboljšao strukturu tela. Ekstrakt zelenog čaja zadužen je za povećanje snanje i energije, te radi razgradnje masti, dok je vitamin B12 tu da bi ojačao imunitet i poboljšao radnu sposobnost.

Ovaj preparat deluje u tri sfere:

  1. ubrzava metabolizam
  2. smanjuje apetit
  3. povećava energiju

Potrebno je da pijete po jednu kapsulu 30 minuta pre obroka tri puta dnevno. Pure Kick sprecifičan je i po tome što u procesu mršavljenja neće da troši, već će da sačuva vašu mišićnu masu. Poručite ga OVDE ili na broj telefona 011/4420-502 ili 062/220-352 radnim danima po ceni od 4.460 rsd i ispunite sebi san o top formi u toku leta.

* U toku je akcija 2+1 gratis, ( za poručene 2 kutije, treću dobijate na poklon ), ili 3+2 gratis.

* Još sjajnih proizvoda po pristupačnoj ceni pronaći ćete pritiskom OVDE.

Pure Kick, Sagorevač, Masti,  Strije