Pravo je vreme da počnete da razmišljate o svom organizmu i kilaži ako ste se tokom zimskih dana i odmora malo opustili. Unesite pozitivne promene u svoj život i dočekajte proleće spremni, zadovoljni i puni energije. Krenite od sebe, jer ko će o vama bolje brinuti nego vi sami!

Najbitnije je da svom organizmu i zdravlju pristupite na prirodan i neškodljiv način. Postepeno, uz dobru volju i želju, svoj um i izgled ćete dovesti do savršenstva. Okrenite se prirodi i vaš uspeh će biti efikasan i tarajan!

Green Fit biljne kapi za mršavljenje predstavljaju kombinaciju tinktura i ekstrakata čiji aktivni sastojci pospešuju metabolizam, regulišu probavu i eliminaciju suvišne tečnosti, te na taj način olakšavaju razgradnju masnih naslaga. Kapi povoljno deluju na smanjenje i održavanje željene telesne težine. Ekstrakti herbe rastavića, lista breze, ploda morača, kore krušine i rizoma đumbira MOĆNA su kombinacija za sjajne rezultate, bez opasnog jo-jo efekta. 

Green Fit za tekst.jpg
Promo 

Ponesite ih u torbi, popijte sa svojim omiljenim čajem ili vodom i osetite svoju dozu energije i snage. Potpuno su prirodne, neškodljive, na bazi izabranog lekovitog bilja, bez konzervanasa, veštačkih boja i mirisa, čime garantovano u svoj organizam unosite samo proverene sastojke koji će vam pritom pomoći da smanjite broj kilograma.

Green Fit biljne kapi za mršavljenje
Promo 

DOZIRANJE I TRAJANJE TERAPIJE

Green Fit biljne kapi uzimaju se dva puta dnevno ujutru i uveče po 75 kapi (2,5 ml) ukupno 150 kapi (5 ml) i traju oko 10 dana. 3 bočice ovih kapi su dovoljne za mesec dana. Za najbolje rezultate vam preporučujemo da koristite Green fit biljne kapi 2 meseca u kontinuitetu (6 bočica), a na dalje po potrebi.

CenaGreen Fit biljnih kapi iznosi 1.500 rsd i možete ih naručiti klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana.

Cena paketa 2+1 gratis (2 bočice kupite, treću dobijete gratis) iznosi 3.000 rsd i možete ga naručiti klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana.