Tekst: PROMO

- Upis na fakultet i selidba u novi grad bili su velika promena za Aleksandru. Uz sticanje veće nezavisnosti i slobode, išla je i veća odgovornost jer je morala sama da se stara o sebi. „Bila sam pod stresom jer sam, pored predavanja i obaveza na faksu, radila i u kafiću kako bih obezbedila sebi neki priliv novca jer su mi roditelji u jako lošoj finansijskoj situaciji”.

U čitavoj toj jurnjavi Aleksandra je usvojila i neke loše navike po pitanju ishrane i brige o svom zdravlju. „Iako sam vrlo dobro znala šta bi trebalo da jedem, uvek sam se hvatala za najnezdraviju hranu”. To je značilo da je grabila ono što je bilo lako i zgodno, a i u okviru skromnog studentskog budžeta - pice, sendviči i sva ostala brza hrana koju je mogla da pojede s nogu tokom pauze u konobarisanju. I u roku od godinu dana dobila je 18 kilograma.

„Počela sam da imam mnogo zdravstvenih problema”, kaže ona. „Leđa su me stalno bolela, kao i stopala. Dobila sam PCOS, a lekar mi je rekao da sam na spektru zbog preddijabetesa i visokog krvnog pritiska. Volim da igram i da se družim, čitav život sam igrala u folkloru još od detinjstva, ali sada mi to više nije predstavljalo zadovoljstvo, jer sam se previše zamarala. Postala sam vrlo nesigurna i povukla se u sebe, pa sam čak prestala i da izlazim i viđam se sa prijateljima, čak i kada se vratim kući kod svojih“.

U međuvremenu, njena mama i baka pratile su program za mršavljenje Green Fit biljnih kapi, pa su smršale 12, odnosno 7,5 kilograma. U više navrata su pokušale da je ubede da proba i ona, a u januaru 2020., nakon što je Aleksandra završila fakultet, konačno je pristala da se pridruži programu. Aleksandra je počela da navija alarme na svaka 2 ½-3 sata da se podseti da jede zdrave grickalice, a picu je zamenila svežim salatama ili je pravila tako sa oblogama od zelene salate umesto sa tortiljama.

Tokom sledećih godinu i po, Aleksandra se dosledno držala GreenFit-a i postepeno gubila težinu, pa je na kraju smršala čak 19 kilograma! Ona je sada zagovornica zdravog života i tvrdi da je priroda najbolji lek, a kaže još i da joj je cilj da pomogne ljudima da „ozdrave“.

"Govorim ljudima kako sam se pre osećala kao da imam neki teret nad glavom, neku mentalnu blokadu koja me sputava. Nisam sebe nikad stavljala na prvo mesto", kaže ona. "A sada, zahvaljujući Green Fit biljnim kapima i tome što sam promenila perspektivu, čitav moj život se promenio."

Green Fit biljne kapi za mršavljenje predstavljaju kombinaciju tinktura i ekstrakata čiji aktivni sastojci pospešuju metabolizam, regulišu probavu i eliminaciju suvišne tečnosti, te na taj način olakšavaju razgradnju masnih naslaga. Kapi povoljno deluju na smanjenje i održavanje željene telesne težine.

Green Fit za tekst
Promo 

DOZIRANJE I VREME TRAJANJA:

Green Fit biljne kapi uzimaju se dva puta dnevno, ujutru i uveče po 75 kapi i traju oko 10 dana. 3 bočice ovih kapi su dovoljne za mesec dana. Za najbolje rezultate vam preporučujemo da koristite Green fit biljne kapi 2 meseca u kontinuitetu (6 bočica), a na dalje po potrebi.

CenaGreen Fit biljnih kapi iznosi 1.500 rsd i možete ih naručiti online klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 od ponedeljka do petka.

Cena paketa 2+1 gratis (2 bočice kupite, treću dobijete gratis) iznosi 3.000 rsd i možete ga naručiti online klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 od ponedeljka do petka.

* Dostava je moguća samo na teritoriji Republike Srbije.

 Tekst: Promo