Keli Bruk je popularna voditeljka koja je svoje obline pretvorila u brend i zanela ceo svet manekenskim nastupima i poziranjem modnim fotografima, piše Lepa & Srećna.

Ona je, kao i Ešli Grejem, zaštitno lice svetskog pokreta koji se zalaže za prihvatanje ženskog tela sa svim njegovim manama i nesavršenostima. Umesto da robuje manekenskim dimenzijama, Keli ponosno nosi svoje kilograme i oduševljava milion pratilaca širom sveta. 

Međutim, ova obla lepotica, angažovana i kao glumica u Americi, ipak je objavila da se upalila "crvena lampica" i da je morala da otpočne dijetu.

Postoji više podataka o tome koliko kilograma ima Keli Bruk - 64 ili 66 kilograma, a visoka je 168 cm. Međutim, lekari su joj savetovali da oslabi najviše zbog težine grudi koje imaju - svaka - oko 1 kg. Keli kaže da su se kilogrami prosto taložili malo po malo, a da je ona odlučila da otpočne dijetu kad je njen indeks telesne mase (BMI) dostigao gornju granicu.

Uz redukovan jelovnik, smeđokosa lepotica koja u novembru 2019. godine slavi 40 rođendan, uvela je i redovan fitnes program - 45 minuta trčanja na traci ili u parku i to 3 do 4 puta nedeljno.

Koji je BMI opasan i kako se izračunava pogledajte OVDE.