U novom spotu za pesmu "Hello" kojim se Adel vratila na muzičku scenu primetno je da mlada mama izgleda sve bolje otkako je rodila sina!

Godinama se pevačica suočavala s kritikama na račun prekomernih kilograma, a modne zvezde kao što je Karl Lagerfeld i Džoan Rivers čak su i zbijali šale.

PROČITAJTE JOŠ: Dijete slavnih: kako je Marija Kalas smršala 40 kilograma za 1 godinu (FOTO)

Međutim, Adel je odbijala sve kritike, a kako je u jednom intervjuu 2011. godine izjavila, njen život je pun drame i nema vremena za teretanu i dijetu.

Slično je bilo i 2012. godine kada je naglasila da ne pravi muziku za oči već za uši i da ne želi da zbunjuje svoju publiku.

Međutim, iste te godine Adel je odlučila i da oslabi. Ne da bude "mršava kao čačkalica", kako je govorila, ali je rešila da bude zdravija.

Počela je da džogira svakog jutra sa dečkom Sajmonom Koneckim i oboje su već prvog meseca oslabili po 6 kilograma.

Iz drugih izvora stižu vesti da je Adel prestala da puši i počela da vežba pilates. Pevačica novog hita "Hello" počela je da se hrani vegetarijanski, a čak i nakon što je rodila sina Anđela u oktobru 2012. godine brzo se oslobodila trudničkih kilograma. 

PROČITAJTE JOŠ: Divna Karleuša otkriva zašto je morala na dijetu: Evo kako sam se ugojila tokom 5 godina "pauze od života"

Svoje dileme u vezi s izgledom i identitetom Adel je najzad objasnila u dugačkoj poruci na Tviteru 21. oktobra 2015. godine. Ona će sigurno biti zanimljiva najviše mladim ženama i tinejdžerkama, ali i svima ostalima koje ponekad muče slične dileme.

Njenu poruku prenosimo u celosti:

SLIKE SLAVNE ADEL - OD 2012. DO 2015. GODINE POGLEDAJTE U FOTO-GALERIJI!

Tekst: Kristina Ivanović

Izvor: Lisa

LepaiSrecna U čemu je tajna lepšeg izgleda slavne pevačice Adel koja se senzacionalnim hitom "Hello" vratila na planetarnu muzičku scenu?