Renoviranje kupatila je mnogima uživanje dok je u fazi maštanja i planiranja, ali se pretvori u "re-nerviranje" kad stignemo do realizacije. Onda se suočimo sa realnim mogućnostima, izborom u prodavnicama i ograničenjima materijala koji su nam na raspolaganju. 

Sve je ovo preživela i srpska blogerka Ena Luna, ali je - na kraju - uspela da završi renoviranje i pohvalila se novim kupatilom na Jutjubu. Međutim, odjek na društvenim mrežama nije bio baš u potpunosti pozitivan. Dok su je obožavaoci na njenom profilu hvalili, Tviterom su se već proširili brojni negativni komentari.

Neobičan je Enin izbor tapeta za kupatilo - sa desenom stilizovanih tamnozlatnih majmuna na još tamnijoj pozadini, zelene pločice složene vertikalno sa upadljivim belim fugama, a više od svega se kritikuju pozlaćene slavine koje blogerka naglašava nekoliko puta.

"Kad već ima toliko para, trebalo je da angažuje arhitektu", "Sediš na WC šolji i gledaš majmune. Predivno" i "Žali bože para" samo su neki od komentara. 

Nekima se veoma dopalo okruglo ogledalo sa LED osvetljenjem, drugi kritikuju upadljivi zlatni radijator u obliku slova "E" (kao Ena?). Zavirite i vi u video snimak pa procenite - da li se vama ovo kupatilo sviđa ili ne?

Izvor: Lepa&Srećna