Ana Mikulić je profesionalni fotograf, živi u Engleskoj i bavi se, pre svega, slikanjem venčanja. Međutim, njena nova "ljubav" je mačor Fin, kojem je posvetila novu seriju slika i oduševila ceo svet, a naročito ljubitelje životinja. Presladak šestomesečni mužjak prava je zvezda svih ukućana pa su se angažovali oko uređenja njegovog kutka.

 "Sve je počelo tako što smo našli minijaturnu sofu za mace", kaže Ana. "A onda smo tražili zgodno mesto da je postavimo, pa je tako nastala neka vrsta mačjeg kutka. Zatim smo kupili komplet delova krevetića po sistemu - uradi sam - i, na kraju, sve to smestili na policu pa je tako Fin dobio svoju sobu."

Krevet za mačku
Profimedia 

Ana otkriva da je to bio i način da malo odviknu mačka da ne spava na njenom jastuku. Međutim, svi su se u kući pomalo "zaneli", pa je tako okićena i minijaturna jelka za omiljenog ljubimca.

Krevet za mačku
Profimedia 

Vreme kovida donelo je ovoj fotografkinji više slobodnog vremena, a sa dva sinčića u kući ovi su projekti bili više nego dobrodošli da se lepo provedu zajednički trenuci. Sad  sobica za mačku ima i svoje "tapete", sliku na zidu i minijaturni luster na "plafonu"! Šta kažete? Kako vam se dopada?

Soba za mačku
Profimedia 

Izvor: Lepa&Srećna