Nataša Bekvalac je poznati ljubitelj životinja, ali svaki problem s njima teško odboluje, što je situacija poznata svakom vlasniku psa, mačke, ptice... Ništa teže nego kad kućni ljubimac nije dobro, a vi niste sigurni šta mu  je niti možete da mu pomognete. 

Zato je razumljivo i njeno oklevanje kad god se raširi neka priča o štencima kojima treba dom. Tako je bilo ii ovog puta, ali put sa ćerkom Hanom do Šapca završio se hepiendom!

- Svi znate koliko volim životinje. Pre nekoliko dana videla sam da je ove medenjake neko izbacio. lako sam otkada sam izgubila Jacu rekla da više nećemo usvajati pse, moje srce je pred ovim prizorom popustilo. Tada sam ugledala njega. Mirnog uplašenog, sa očima kao dugmićima. Naravno to je bila ljubav na prvi pogled i potpisala sam ugovor o usvajanju. Predstavljamo vam našeg novog čuvara opasnu njušku Miška - napisala je Nataša.

- I tako smo dobili dečaka koji nas, svoje devojke, brani sa svih svojih kilogram i po i srcem lava. Udomi, ne kupuj - poručila je pevačica.

natasa bekvalac usvojenje pas ljubitelj zivotinja instagram
Instagram / bekvalceva 

Izvor: Kurir