U malim stanovima često nema mogućnosti za postavljanje jelke, pa su mini aranžmani mnogo praktičniji a donose svečanu atmosferu u dom. Čak i ako imate veći stan, sigurno će vas obradovati vest da su ove godine izuzetno popularne varijante sa različitim aranžmanima u dnevnoj sobi, dečjem kutku, predsoblju, i slično.

Ako od prethodnih godina imate sačuvane kugle, savetujemo da zavirite u svoje ostave i kuhinjske ormane i izaberete odgovarajuće elemente za novogodišnje dekoracije. Ako volite dašak luksuza i glamura, ubacite kombinaciju svetlucavih loptica u stakleno zvono za tortu, ako ste više tip za rustični stil, napravite aranžman u drvenoj činiji ili korpici od pruća sa malo zimzelenih grančica. 

Novogodišnje kugle - aranžmani
Shutterstock  

Razne vaze, bokali u ukrasne saksije mogu biti osnova za ovakav lepi ukras, a uobičajenu formu venca možete iskoristiti i u horizontalnoj formi. Ako ste za apsolutni minimalizam, svideće vam se aranžman sa nekoliko velikih novogodišnjih kugli i geometrijskom, stilizovanom "jelkom" od žice - na kraju galerije slika.

Za spas "u zadnji čas", nanižite kugle na dugačke kanape i okačite ih pored ogledala ili prozora, uz lampice koje diskretno proviruju iza zavese.

Shutterstock Kugle za Novu godinu - aranžmani, venčići, lampice.-

Izvor: Lepa&Srećna