Kraljica Elizabeta II i vojvoda od Edinburga provešće praznične dane čekajući Novu 2021. godinu u dvorcu Vindzor, a enterijeri su već ukrašeni čarobnim dekoracijama. U dvorcu je postavljeno čak šest jelki, a jedna od njih je zaista grandiozna i visoka je punih sedam metara.

Kićenje nekoliko jelki je sad već apsolutni trend, ko god ima mesta, neće se zadovoljiti samo sa jednom. Svetske zvezde već su počele da pokazuju svoje novogodišnje dekoracije, a već  se vidi da mnoge nisu mogle da se odluče koji bi stil odabrale. Zato, kažu stručnjaci za enterijer, nema smetnje da izaberete više boja i ukrasa, ali ne za jednu jelku i ne u jednoj prostoriji.

U dvorcu Vindzor je "glavna jelka" evropska smrča, odgajena u samom Vindzorskom parku, a sada je ukrašena sa 3000 lampica i stotinama svetlucavih kugli i drugih ukrasa. Najzastupljenije boje su crvena i zlatna, a veličanstveno drvo je smešteno u najvećoj prostoriji dvorca - u Sali sv. Džordža.

Tri mini jelke postavljene su u Kraljičinoj galeriji, jedna je u Unutrašnjoj sali, a lepo drvo okićeno je i u centru za prijeme.

Veliko stepenište okićeno je veličanstvenim girlandama, a u zvaničnoj trpezariji za državne zvanice je specijalan novogodišnji aranžman u srebrnim tonovima. Klasično i tradicionalno ali i vrlo moderno ako se ima na umu koncepcija sa mini jelkama i nezavisnim aranžmanima. Kraljica Elizabeta - uvek u trendu!

Izvor: Lepa&Srećna