Dobar feng šui za dobru novu godinu podrazumeva da sebe opremite stvarima i bojama koje će vam doneti sreću i blagostanje, ali i više novca, piše Lovesensa.

Feng šui stvari sa kojim treba uću u novu godinu kako bi privukli bogatstvo, zdravlje u danima i mesecima kojima nam slede uglavnom su crvene boje.

Ova vatrena boja predstavlja i vatreni element u feng šuiju i snažan simbol bogatstva i napredovanja.

Evo kojih 6 elemenata treba imati tokom novogodišnjih praznika:

Crveni novčanik

Novi novčanik simboliše da ste spremni da primate novog bogatstvo pri ulasku u novu godinu (kako materijalno tako i duhovno), a crvena boja će pomoći da privučete dobre vibracije.

Crvena odeća

Privucite sreću u novoj godini tako što ćete nositi garderobu u ovoj boji. Feng šui učitelji savetuju da upravo u crvenoj provedete novogodišnje veče. Nij evažno da li su u pitanju diskretne minđuše ili neki odevni komad.

Crvene cipele

Cipele su uvek povezane sa hodanjem u bolje situacije, godine, vreme... zato će crvene cipele biti simbol da ste spremni da zagazite napred u bolje sutra.

Zlatni nakit

Diskretnim zlatnim nakitom prizvaćete obilje i više novca u novoj godini za vas i vaše najbliže.

Velika torba

Ovaj detalj simboliše da vi očekujete dosta dobrih stvari i da bam je potrebna velika torba kako bi u njoj smestili sve blagodeti ovog sveta.

Međutim, najjednostavnija stvar koju treba da kupite a koja može da bude i najjeftinija je novi sat!

Novi sat

Sat simboliše da se pomerate unapred, zato će kupovina novog sata doneti pozitivnu či energiju. Najobičniji i najjeftiniji ovakav detalj imaće pozitivan učinak na vas u narednoj godini.

Izvor: Lovesensa