Svi vole da zavire u domove slavnih ličnosti, a domaće zvezde su posebno interesantne publici. Kad je još neko toliko popularan kao Milica Milša, jasno je otkud velika znatiželja - kako li izgleda njen stan?

Slavna Ada Kanački iz serije "Igra sudbine" i u privatnom životu uživa u divnom enterijeru. Ona i njen muž Žarko Jokanović su, ne tako davno, kupili nov stan i sa velikim oduševljenjem se preselili u penthaus.

Godinama su Milica i Žarko živeli u stanu prepunom umetničkih dela i antikviteta u blizini Diplomatskog naselja u Beogradu, pa su i mnoge detalje iz tog doma preneli. Međutim, u novom stanu preovlađuje moderan stil. Reklo bi se da su ovim izborom, na neki način, iznenadili i sami sebe, jer su neko vreme priželjkivali periferiju, mir i prirodu. Zbog posla su ipak promenili odluku i kupili stan u novogradnji.

Dnevna soba, trpezarija i kuhinja su spojeni u jedan, otvoren prostor, što je san skoro svih žena. Urbana nota naglašena je svedenim linijama nameštaja i podovima bez tepiha.

stan milice milse 5.jpg
Instagram / milicamilsaisakovic 

"Ajde da te slikam, slatka si mi!", kazao je Žarko Milici i tako je i nastala ova lepa slika, sudeći prema opisu koji je glumica dodala. Ona se, očigledno, maksimalno opušta u udobnoj fotelji, a stan odiše svetlošću i vedrinom.  Brojna balkonska vode na prostrane terase sa kojih se pruža pogled na Beograd.

Kako su uređeni drugi lepi delovi stana, pogledajte u galeriji slika!

Instagram / milicamilsaisakovic Moderan i udoban penthaus

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna