Moderan, mladalački, skoro pa prozračan sa detaljima u pastelnim bojama i neobičnim porukama. Ovim rečima najbolje ćemo početi priču o pentahausu koji je delo talentovane Ksenije Đorđević, a najbolje je završiti galerijom sa fotografijama ovog stana.

Ksenija radi u Beogradu, Londonu, Istri... Uređuje poslovne i ugostiteljske objekte, hotele, privatne kuće i stanove, a na doktorskim studijama njeno područje interesovanja je arhitektura kao događaj.

PROČITAJTE JOŠ: Mali dupleks u Njujorku: lepota jednostavnosti i vrhunskog stila

PROČITAJTE JOŠ: Zanimljivi projekti: dupleks sa trpezarijom pod kosim krovom (FOTO)

Događaj je i ovaj penthaus u kojem dijaloge vode nežne poruke na zidovima, meke vizure stakla, sanjalačke i nežne površine u domu koji je stvoren za odmaranje.

PROČITAJTE JOŠ: Željko i Jovana Joksimović: opremili luskuzni penthaus u starom delu Beograda

Vrata spavaće sobe krasi reč "Dream" koja vas poziva na snove u besprekornoj sobi sa belim zidovima od cigle, pošto se prethodno osvežite u kadi zamišljenoj u 19. i realizovano u 21. veku...

Zaboravite na vreme, uronite u događaj arhitekture i uživajte u savršenom dizajnu beogradske arhitektice kroz galeriju slika....

Izvor: Lisa / Moj stan

LepaiSrecna Ksenija voli belinu i belina voli nju... Savršeno uređen penthaus u centru Beograda sa potpisom mlade srpske umetnice dizajna Ksenije Đorđević pleni stilom, koncepcijom, detaljima, atmosferom.