Održavanje čistoće u kući i ormanu večna je tema za sve žene, a često se na društvenim mrežama pojave i pitanja i odgovori koji svakoga iznenade.

 "Moja prijateljica - neću je imenovati - rekla nam je jednom na grupnom četu da pere grudnjake jednom godišnje", rekla je ova tiktokerka. "Zanima me kakav je standard među ženama. Koji je prosek? Koliko najčešće prođe vremena između dva pranja grudnjaka? Jer očito nismo sve iste."

Reakcije su, zaista, bile vrlo različite. Jedna je žena odgovorila da ih pere svakog dana, druga da ih nosi dva-tri dana između dva pranja. Bilo je i odgovora da je dovoljno to činiti jednom u dva-tri meseca, dok je jedna priznala da se taj period protegne i na punih šest meseci.

Ipak, najviše njih kaže da mnogo toga zavisi od godišnjeg doba, temperature, aktivnosti. Tokom leta se peru češće, kad je toplo ili da žene idu na fitnes, a jedna je otvoreno rekla da svaki brushalter prolazi "test njuškanja". Ako je se oseća na znoj, ide na pranje! A vi, koliko često perete brushaltere?

@desyr.reviews Comment how often you wash your bras #winteroutfit#askontiktok#brawash♬ Own Brand Freestyle - FelixThe1st & Dreya Mac

Izvor: Lepa&Srećna