Prema Feng šui pravilima za uređenje doma, svaka stvar koju imamo donosi određenu energiju u naš životni prostor. Važno je da svaka sitnica u domu bude na određenom mestu, ali postoje i stvari koje prema ovom načinu životne filozofije donose negativnu energjiju. Ako se u vašam gaderoberu nalazi neka od ove tri stvari, odmah ih se rešite.

Rasparene čarape

Čarape, neobjašnjivo "nađu način" da nestanu u veš mašini. Iako smo na pranje stavili par, jedna se neobjašnjivo izgubila, pa često završimo sa gomilom rasparenih čarapa. Feng šui stručnjaci tvrde da rasparene čarape donose lošu energiju i da posebno utiču na materijalno stanje. Dakle, vreme je da ih se rešite. 

Haljina koju ste nosili na više od tri venčanja

Iako imate omiljenu haljinu koja vam savršeno pristaje i uvek vam je baš ona prvi izbor kada dobijete pozivnicu za venčanje? Imamo lošu vest - ako ste je nosile više od tri puta vreme je da je zameni nova. Haljina koju ste već puno puta nosili na venčanjima donosi lošu sreću u ljubavi.

Iscepana odeća

Prema  Feng šui verovanju ako nosite staru i oštećenju odeću možete imati probleme na poslu ali i izgubiti novac. Takođe, garderoba sa iskrzalim ivicama ili poderanim kolenima može naneti veliku štetu vašoj auri.

  Izvor: Lepa&Srećna