Seka Aleksić je sa suprugom Veljkom Piljkićem bila jedna od prvih javnih ličnost koje su gužvu prestonice zamenili mirnijim krajevima.

U Staroj Pazovi, koja se nalazi na gotovo 50 kilometara udaljenosti od Beograda, izgradili su vilu u kojoj odgajaju sinove Jakova i Jovana. Tu odluku su doneli na Veljkovo insistiranje, koji nije, kako je pevačica jednom prilikom otkrila, želeo da žive u Beogradu.

"On je insistirao da nismo u Beogradu, da smo dalje od cele halabuke, gužve i tih estradnih tračeva i ja sam se samo složila s tim i zbog toga se osećam sjajno. Lepo je kad čovek može sebi da priušti to zadovoljstvo da bude izolovan od stresa. Tračarenja ne volim i to u mom bliskom okruženju ne postoji, postoji samo poštovanje, ljubav i druženje sa prijateljima. Osećam se sjajno što sam u Staroj Pazovi i što ujutru čujem samo žubor vode, cvrkut ptica, lavež pasa i moju decu kako se smeju, a to je sve ono što je u našem životu jedino bitno i važno", istakla je pevačica nedavno, a kako izgleda život u njihovom malom raju, pevačica često deli s obožavaocima na Instagramu.

Seka je mnogo pažnje posvetila uređenju raskošnog dvorišta. Ceo ambijent je uredila prirodnim materijalima, među kojima dominira drvo. Kako joj je sreća sinova najvažnija, dvorište je ispunjeno njihovim igračkama i ljuljaškama. 

 Na bazenu Seka uživa da provodi vreme tokom leta, a pored njega i zelenih površina, oko kuće je napravila pravi vrt.

 Seka u kući ima spa deo, a obožava da vreme provodi u sauni. Nedelja je njen dan za poseban ugođaj.

 Svaki kutak svog doma pevačica je brižljivo osmislila, vodeći računa o svakom detalju.

 Seka je i vešta kuvarica i kad god je u prilici voli da ugosti prijatelje koji uživaju u njenim kulinarskim specijalitetima.

 Seka i njen suprug ne propuštaju treninge pa su svoj dom opremili i fitnes kutkom, a kada im to vreme dozvoljava treniraju u dvorištu.

Seka u svojoj oazi mira ima sve što je potrebno njoj i njenoj porodici kako bi savršeno funkcionisali, a to je ono što svi priželjkujemo.

Izvor: Lepa&Srećna