Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

DNEVNA SOBA MORA DA IMA OVO DA PRIVUČE SREĆU I NOVAC: Ako držite fotografije, pazite na tešku grešku!

Jedan starinski običaj ima posebno značenje!

  Izvor: Shutterstock

Dnevna soba je centar porodičnog života i zato joj se u feng šui uređenju poklanja posebna pažnja. Ako se uredi po pravilima, privlačiće novac i blagostanje.

Generalno, ona treba da bude dobro osvetljena, da deluje udobno i ostavlja utisak topline i dobrodošlice. Što se tiče sedenja, bez obzira na to da li imate dvosede,trosede i fotelje ili klasičnu ugaonu  garnituru, najvažnije je da svi ljudi koji sede udobno budu postavljeni tako da mogu da vide ko ulazi u sobu.

Možda će vas zanimati

Bilo bi dobro da od samog ulaska pa do centra sobe nema nikakvih prepreka, jer kao što bi gost prošetao od vrata do mesta za sedenje tako će i energija blagostanja moći lako da kruži ovom važnom prostorijom. Zato je idealno da smestite garniture i fotelje naslonima uz sam zid a da centar ostane prazan.

Svi vole da u dnevnoj  sobi drže lake police, ali ako želite da tu smestite i knjige, najbolje je da odaberete ormariće sa staklenim vratima. Naravno, time se u startu izdvaja nešto veći novac ali pomislite samo na sve one sate koje ćete uštedeti na čišćenju knjiga u koje se uvukla prašina. 

  Izvor: Shutterstock

Sa stanovišta privlačenja obilja, poznavaoci drevne veštine uređenjaupozoravaju da će sve što deluje neuredno loše delovati na energetske tokove, a baš tako mogu izgledati police pretrpane knjigama. Zato na otvorene police stavite zelene sobne biljke, one su odličan "feng šui lek". 

Najveću grešku mogu da naprave oni koji vole da u dnevnoj sobi drže porodične fotografije. Naime, ako želite da privučete novac i boljitak, neophodno je da imate slike baš svih članova porodice koji u domu žive. Ne smete nikoga preskočiti, čak i ako se mladi tinejdžeri bune protiv ovakvog "staromodnog običaja" i protestvuju što su im slike izložene. 

I na kraju, obratite pažnju na još jednu stvar: na slikama, svi moraju biti raspoloženi i nasmejani!

Pročitajte i ovo

Izvor: Lepa&Srećna

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije