Ako ste ljubitelj umetnosti, dopašće vam se ovaj kreativni zid – dnevna soba postaje galerija u kojoj je u ramu „uhvaćen“ pravi duh jesenjeg dana (1). Nemojte bežati od snažnih efekata. Zebrasta šara ne mora uvek da izgleda prenaglašeno i kič, već će uz pravi izbor detalja i sitnica delovati otmeno i originalno (2).

U spavaćoj sobi će se odlično uklopiti ljubičasti cvetni  zidovi među kojima ćete se osećati i spokojni i sanjivi – kao da ste u prelepoj mirisnoj bašti u kojoj ćete se prekriti ljubičastim laticama i čvrsto zaspati (3). Tapete su, inače, vrlo moderne, a ako odaberete sitan dezen različitih listića i cvetova osvežićete radnu sobu (4). Zelena boja, poznato je, umiruje i podseća na prirodu pa je vrlo često zastupljena u prostorima namenjenim odmoru (5).

U malim prostorijama nepravilnih oblika uvek dobro dođu ogledala - ne zauzimaju mnogo mesta već vizuelno proširuju enterijer a veštim kombinovanjem možete postići najrazličitije efekte (6).

LepaiSrecna Kad tražite inspiraciju za preuređenje neke prostorije, razmislite o svom omiljenom dezenu, pejzažu ili slici... Da li je to kontrast ili sklad? Mirno ili živahno? Razmislite u čemu je ključni efekat tog motiva pa ga prenesite na zid. Biće to nezaboravna slika.