Kuća Dženifer Lopez na Bel Eru je jedna od najlepših nekretnina slavne glumice u kojoj je živela dok nije kupila novu sa Benom Aflekom.Ušuškana u zelenilu i izgrađena prema nacrtima slavnog arhitekte Semjuela Marksa, ova vila pomalo podseća i na rustične francuske kuće.

U prostorijama za dnevni boravak se mogu videti drvene grede na plafonu, ali je najlepši pogled na vrt koji se pruža kroz čitave zidove napravljene od stakla, baš kao u Provansi.

Luksuznu vilu je Dženifer preuredila po svom ukusu, pa je svaka od devet spavaćih soba dobila i pripadajuće kupatilo. Kuhinje su proširene i opremljene tako da bi u njima uživali i profesionalci, a kućni bioskop ima čak 30 sedišta. Džej Lo je povećala i kvadraturu, pa sada stambeni prostor prelazi 2.000 kvadrata.

kuca dzenifer lopez 0809456920-min.jpg
Profimedia 

U njemu se sada komotno može smestiti na spavanju 17 gostiju, a u garaži ima mesta za osam automobila. Za njih su predviđena tri lifta, kako bi se mogli svi izvesti sa lakoćom. Ipak, Ben i Džej Lo su tražili nešto još lepše, pa su kupili megavilu na Beverli Hilsu za 60 miliona dolara (u kešu!). Glumičina stara kuća je sad prodata, za duplo manju sumu.

Kako su uređene glavne prostorije, pogledajte u galeriji slika, a ne propustite i da pogledate novi dom slavnog holivudskog para.

Profimedia Vila na Bel Eru prodata za 30 miliona dolara.

Tekst: Lepa&Srećna

BONUS VIDEO:

Dženifer Lopez u venčanici instagram/chrisappleton1