Kad je Meg Rajan otkrila svoju kuhinju na Instagramu, mnogi su komentarisali kako "sreća prati hrabre". Glumica se opredelila za kombinaciju vrlo jakog kontrasta crne i bele, a finalni efekat je vrlo elegantan.

Beker Studio koji je bio zadužen za renoviranje kuhinje filmske zvezde uspeo je pomiri moderan i retro stil i svemu doda i minimalistički "šmek".

Odlučili su da otkriju grede i prostranu tavanicu na "dve vode", a bela boja dodala je mnogo svetla u prilično veliku prostoriju.

kuhinja meg rajan-min.jpg
Instagram / megryan 

"Prirodno svetlo je najlepši element svakog prostora" kaže dizajnerka Peg Hemzaček. "Uvek potražite i druge mogućnosti da osvetlite prostor i radije birajte meko svetlo umesto oštrih belih svetiljki."

Ona savetuje i dodatne lampe ispod kuhinjskih elemenata, kao i mini "svetlosne topove" iznad njih. U Meginoj kuhinji, dizajneri su računali i na beli plafon koji dodatno reflektuje svetlo. 

kuhinja meg rajan 2-min.jpg
Instagram / megryan 

Jedino oko čega su se obožavaoci podelili je pod, izveden u tamnosivim, svetlosivim i bež pločicama. Jedni kažu kažu da je vrlo efektan, dok drugima deluje suviše strogo. Šta vi kažete, da li vam se dopada? Pogledajte i druge detalje u galeriji slika!

Instagram / megryan Moderna kombinacija crne i bele boje

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna

BONUS VIDEO: 

Stan art direktorke Cosmopolitana Instagram/abby.silverman