Za mnoge domaćice je bela kuhinja uvek broj 1!

Međutim, da bi bila zanimljiva i atraktivna, vredi pogledati nove ideje dizajnera, a mi smo za vas pronašli perfektnu novu kuhinju koju je dizajnirao poznati Karim Rašid. Koncept je osmišljen za nemačku dizajnersku kompaniju Rationalkoji više od 50 godina projektuje pažljivo osmišljene kuhinje uključujući inovativnu tehnologiju i izuzetnu funkcionalnost, piše Lepa&Srećna.

Kuhinja "Floo" nas poput elegantne dame mami da uživamo u njenom jednostavnom i minimalističkom stilu koji prija oku. Kuhinjski nameštaj, viseći elementi i ostrva su elegantno dizajnirani. Sva vrata gornjih i donjih elemenata i fioka imaju frontove koji su tako oblikovani da funkcionišu kao ručke. 

PROČITAJTE JOŠ: OVO JE NAJLEPŠA RUSTIČNA KUHINJA: praktični elementi i najmodernija boja u kuhinji u starinskom stilu (FOTO)

Svakoj domaćici će se najviše dopasti radne ploče u obliku ostrva, ormani za začine i zidne police koji imaju veliku površinu koji omogućavaju da organizujete svoj kuhinjski prostor u savršen sklad i red.

Odličan primer dizajna ove kuhinje predstavlja rasveta iznad radne ploče i ispod visećih kuhinjskih elemenata koja omogućava da se sa uživanjem priprema hrana.

PROČITAJTE JOŠ: KAKO DA VAŠA KUHINJA IZGLEDA PROSTRANO: super trikovi koji će učiniti da kuhinja izgleda veće za par kvadrata (SAVETI)

Bela boja u kuhinji se sjajno kombinuje sa svim bojama koje volite. Ona omogućava da dodate crvene vaze, činije ili zelene sobne i začinske biljke a ljubitelji žute boje mogu da unesu dašak svežine žutim stolicama. 

Ovakva moderna kuhinja uvek deluje besprekorno i savršeno čisto a bela boja otvara prostor i učiniće da i mala kuhinja deluje veliko.

Kliknite OVDE da u galeriji pogledate slike ove savršeno dizajnirane kuhinje Karima Rašida!

Izvor: Lepa&Srećna

LepaiSrecna Ako ste ljubitelj modernog i savremenog u dizajnu enterijera, ova čisto bela kuhinja će vas osvojiti.