Često se dešava da ne vidimo pravi potencijal nekog prostora sve dok neko drugi ne uredi lep kutak na zanemarenom delu kuće ili zgrade. Zato je svaki takav uspešan projekat vredan pažnje, a ako tražite inspiraciju za balkon, na pravom ste mestu. 

Predstavljamo vam jedno divno rešenje Noel Dauning, poznate blogerke koja je stekla slavu zahvaljujući stilu, modnim kombinacijama i idejama za uređenje stana. Sada je pokazala kako je sredila terasu na krovu, a njeni pratioci su oduševljeni.

"Dve godine nisam ništa radila sa ovim prostorom", objašnjava Noel. "Zato nije ni čudo što smo malo vremena tu provodili."

uredjenje terase 2-min.jpg
Shutterstock  

Ona je odlučila da pokaže nekoliko lepih kombinacija, a osnova svih je efektna prostirka koja kao da "formira" sobu na otvorenom. "Važno je da odaberete materijal koji može da izdrži sunce i toplotu, a on će transformisati prostor u trenutku".

Najmanje što možete da učinite jeste da postavite veštačku travu ili asuru od trske, a važno je da terasa ima mali nagib i izvod kako bi sav višak vode pri čišćenju mogao da otekne. Pogledajte koliko su lepi Noelini predlozi.

Tekst: Lepa&Srećna

BONUS VIDEO:

Cveće za sunčana mesta tik tok /karla_ na_ balkonie