Eva Longorija je spremna da se seli! Ona i Hoze Baston su rešili da prodaju imanje na Beverli Hilsu, a ako dobiju cenu koju traže, dobro će i da zarade.

Moćni par američkog šoubiznisa kupio je kuću u španskom stilu pre pet godina i za nju platio 13,5 miliona dolara. Dvospratna građevina je potpuno renovirana, tako da sada ima osam modernih spavaćih soba i devet kupatila. Prostire se na oko hiljadu kvadratnih metara.

Naročito je lepo uređeno dvorište, u koje se ulazi kroz automatsku kapiju od kovanog gvožđa, nakon uzbudljive vožnje uz Beverli Hils. 

kuca eve longorije 0760700986.jpg
Profimedia 

Sam Baston se bavio enterijerom, a njegova sklonost ka modernoj umetnosti je doprinela da enterijer deluje artistički. Crvena lakirana ulazna vrata vode u dvospratni hol, a prostranstvo kuće je naglašeno velikim staklenim zidovima.

kuca eve longorije 0760700909.jpg
Profimedia 

Evi je veoma lako da održava svoju fantastičnu liniju u domu koji je opremljen kućnom teretanom, telerenom za tenis i lepim bazenom.U šaljivim komentarima fanovi dodaju kako ona nije "ni očajna, a ni domaćica". 

eva longoria
Profimedia 

Pa ipak, Longorija tvrdi da joj je najdraža prostorija kuhinja i da bi volela da je još veća. Da li je to razlog što je kuća na prodaju? Ili je holivudska zvezda procenila da će urediti još lepši dom ako ovaj proda za skoro 23 miliona dolara koliko se traži?

kuca eve longorije 0760700949.jpg
Profimedia 

Sigurno je da će joj dobro doći malo prostraniji garderober, jer je ovaj već krcat - pogledajte i sami kako izgleda - u galeriji slika.

Profimedia Slavna glumica prodaje vilu sa bazenom.

Tekst: Lepa&Srećna