Slavni glumac akcionih filmova Džejson Stejtam i manekenka Rouzi Hantington-Vajtli koji su u vezi već skoro celu deceniju odlučili su da prodaju svoju kuću u Kaliforniji, piše Lepa&Srećna.

Stejtam se proslavio ulogama u filmovima Transporter, Plaćenici, Adrenalin i Smrtonosna trka, dok je Rouzi obožavana kao Viktorijin anđeo i slava je prati i sad kad je "u penziji".

Ovo fanastično uređena nekretnina kupljena je pre deset godina za upola manje novca i to u vreme kad su glumac i manekenka još krili svoju vezu od javnosti.
Zdanje je poznato pod imenom "Crna kuća", zahvaljujući fasadi od drveta prefarbanog u crno, ali je unutrašnjost svetla i maksimalno svedena.

Glavni deo kuće sastoji se od tri spavaće sobe i tri kupatila, uz prostrani dnevni boravak iz dva dela, modernu kuhinju i trpezariju. Spektakularan detalj je kamin oko kojeg je čitav zid dekorisan drvetom, a pogled iz svih prostorija je izuzetan.

Međutim, poseban dragocen dodatak je zaseban apartman za goste koji uključuje spavaću sobu i kupatilo i smešten je na gornjem nivou.

Uz fantastičnu terasu, ukućani i gosti mogu da uživaju i na privatnoj plaži na koju vodi zadnji ulaz. Dupla garaža, specijalni sistem osvetljenja i audiovizuelni sistem čine ovaj dom u Malibuu posebno atraktivnim na tržištu. Ukupna površina premašuje 370 kvadratnih metara.

POGLEDAJTE DIVNO UREĐEN MODERAN DOM U GALERIJI SLIKA!

Izvor: Lepa&Srećna

LepaiSrecna Jednostavno uređena kuća slavnog para pleni minimalističkim stilom!