Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

GENIJALNO REŠENJE ZA SVE VAŠE CIPELE: imate mali hodnik, a mnogo obuće? Evo šta da uradite!

  Izvor: Foto: PROMO

Svuda po hodniku vam je krš od obuće, a jednostavno je toliki da u njega ne može da stane cipelarnik u koji biste je spakovali. I pritom momentalno niste ni u situaciji da izdvojite mnogo novca.Imamo genijalno rešenje kako da konačno zavlada red u vašem hodniku – pogledajte OVDE!

Fantastična rasklopiva polica! U njoj ćete na jednostavan način organizovati svu svoju obuću – ima dovoljno mesta za čak 21 par obuće, 7 redova sa po 3 para obuće ukupno 21 par obuće. Ona je stabilna a lagana, lako se prenosi iz sobe u hodnik i obrnuto.Ima metalnu konstrukciju što je čini čvrstom a laganom za montiranje i prenošenje.

Može da se poruči OVDE ili pozivom na broj 011/6 888 999 i vaša rasklopiva polica je kod vas za najviše 3 dana i to za samo 1.290 din.

  Izvor:

Bolja preglednost i uredno složena obuća – znači mir u glavi i više vremena. Bez stresa i haosa uplovite u novi dan, zaštitite vaše cipele i obezbedite im adekvatno mesto za čuvanje, a to je upravo ova prenosiva polica koja je neuporedivo povoljnije rešenje od pravljenja novog cipelarnika koji zahteva posebne dimenzije i više novca i uklapanja sa ostalim nameštajem.

Dimenzije: visina 94cm, širina 50cm, dubina-15cm

Može da se poruči OVDE ili pozivom na broj 011/6 888 999 i vaša rasklopiva polica je kod vas za najviše 3 dana i to za samo 1.290 din.

Rasklopiva, Prenosiva, Obuća, Prostor

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije