Poznati američki pevač Liam Pejn prodaje veliku usamljenu kuću u oblasti Monte Nido na brdovitim planinama između Malibua i Kalabasasa za 10 miliona dolara. U kući je živeo sa poznatom pevačicom Šeril Kol, tu su i oformili porodicu, ali ipak je usledio razvod, piše Lepa & Srećna.

Na prvi pogled deluje da je kuća zastrašujuća zbog veličine a i stila u kom je izgrađena a i pevač smatra da je njegov dom uklet. Nismo sigurni da li je to istina, ali kad bacite pogled na spoljašnjost kuće pomislićete da je uređena u tamnim bojama i da je uprkos veličini mračna. Ipak, ima i divnih prostorija i odlično odabranih rešenja u njoj. Ogromna kuća u španskom stilu ima predivnu, geometrijski uređenu baštu i izgleda zaista veličanstveno ali i i iznenađujuće prijatno za život. 

PROČITAJTE JOŠ: KOŠARKAŠKA ZVEZDA NBA ŽIVI U CARSTVU LUKSUZA: kuća vredna 12 miliona dolara ima najlepši bazen i teren za basket (FOTO)

Vila veličine neverovatnih 900 kvadratnih metara nalazi se na prostranom imanju površine jednog hektara. Uz brojne dnevne ispavaće sobe, masivnu kuhinju i trpezariju i osam kupatila,tu je i predivna biblioteku sa galerijom. U okviru vile nalazi se podrum za zabavu i igre, stražarnica, dva gostinjska paviljona, paviljoni za fitnes i japanska soba za ispijanje čaja.

Prvi utisak je prijatan zahvaljujući otvorenom prostoru, svetlim, nežnim i toplim bojama. Stilski je sve odlično uklopljeno i savršeno upotpunjeno i skladno. Cela kuća ostavlja utisak dobrodošlice.

PROČITAJTE JOŠ: ZAVIRITE U TROPSKI RAJ SANDRE BULOK: tirkizni bazen, palme i luksuzna vila s pogledom na Los Anđeles (FOTO)

Biblioteka predstavlja reprezentativan i zanimljiv deo kuće, a cela unutrašnjost je uređena u tamnom drvetu što ostavlja utisak smirenosti i topline koji je savršen za uživanje u knjigama. Kožni nameštaj u braon boji se uklopio uz stil biblioteke a jastuci toplih boja  mame vas da se ušuškate na sofu uz dobar roman. Kamin samo pojačava veličanstvenost ove posebne prostorije.

Masivna kuhinja uređena je u kombinaciji tamnog drveta i bele boje, pa tako ima dosta svetlosti i dobre energije. U trpezariji, stolice su u vatrenocrvenoj boji koja podstiče dobro raspoloženje.

Kupatilo je ogromno i komforno i takođe u nežnim bež tonovima, stvoreno za uživanje u kupkama.

U spavaćoj i dnevnoj sobi su kombinovane topla smeđa boja drvenog nameštaja, sofe i stolice u braon koži, bež boja koja se javlja na zidovima, krevetima i kauču kao i tepisima. Sve te boje razbijaju detalji u crvenoj boji.

U dvorištu se nalazi ogromna spoljašnja dnevna soba sa roštiljem, bazenom i spa. Luksuzni šarm bašte i masivnost kuće dopunjuju potoci sa mostom, vodopadom i jezerom.

Kliknite OVDE da pogledate kako izgleda unutrašnjost ove vile!

Izvor: Lepa & Srećna

LepaiSrecna Poznati pevač odlučio je da proda kuću za koju smatra da je ukleta!