Novogodišnja dekoracija uvek u dom unese tioplotu, novi sjaj i probudi lepe emocije, Svaki kutak ispunjen je čarolijom koja u nama probudi maštu i vraća nas u detinsjtvo kada je svaki ukras predstavljao veliki dar. Predstavljamo vam nezaboravnu i blistavu dekoraciju koja je osvetlila dom poput pravih zvezda!

Novogodišnja dekoracija koja je očarala Internet delo je jedne dame sa bloga Ella Claire. Inspirisana vintidž stilom ovakvu dekoraciju mogli ste samo da vidite u bajkama, jer zaista izgleda očaravajuće, piše Lovesensa.

PROČITAJTE JOŠ: Jeftin novogodišnji VENČIĆ za samo 3 minuta: kako da napravite unikatan praznični ukras od OFINGERA (VIDEO + URADI SAM)

Glavne boje dekoracije su crvena i bela, pa je i novogodišnja jelka u tim nijansama. Belu boju stvaraju jarke lampice koje u dekoraciji ostavljaju najveći efekat, a savršen kontrast beloj svetlosti jesu crvene ukrasne bobice i grančice.

PROČITAJTE JOŠ: Dekoracija od salvete za novogodišnju trpezu: napravite u obliku jelke (VIDEO)

Dekoracija je obojila ceo dom u belo, a prava čarolija počinje tek kada se izgase svetla i lampice osvetle ceo dom.

Dekoracija je savršeno uklopljena u celokupan enterijer, od nameštaja do jastučića i ukrasnih detalja. Posebnu pažnju privlači srebrni svećnjak u vintidž stilu, kao staklene posude sa novogodišnjim kolačićima.

PRIČA O PRAZNIČNOJ DEKORACIJI U BELOJ SVETLOSTI I DIVNE NOVOGODIŠNJE SLIKE OČEKUJU VAS NA SČLEDEĆOJ STRANI!

PageBreak

Takođe, venčići na prozorima savršeno se uklapaju sa drugim ukrasima. Poseban pečat ostavljaju sveće koje su osvetlile prelep crtež na kome je prikazana majka sa detetom. Ne možemo zanemariti i prelepu dekoraciju kamina sa zimzelenim grančicama, svećama i čarapama za poklone.

Ne sumnjamo da je ovo jedna od najlepših dekoracija porodične kuće koju ste do sada videli, pa vam predlažemo da probudite svoju maštu i kreativnost, pa da i vi začinite svoj dom novogodišnjom magijom.

PROČITAJTE JOŠ: Novogodišnji enterijeri: 7 odličnih ideja za ukrašavanje malih stanova i garsonjera

SVE SLIKE ČAROBNE NOVOGODIŠNJE DEKORACIJA POGLEDAJTE U PRELEPOJ FOTO GALERIJI!

Izvor: Lovesensa