Instagram danima krase raskošne, luksuzne, romantične i unikatne novogodišnje jelke domaćih poznatih ličnosti, ali jedna praznična dekoracija koja se posebno iščekivala razočarala je sve na Internetu! Iznenadićete se kada vidite za kakvu dekoraciju jelke se odlučila najpoznatija srpska blogerka Zorana Jovanović!

Novogodišnja dekoracija nije potpuna ako je ne krojimo po sopstvenom stilu i ukusu, pa tako poznavaoci mode često naprave pravi hit od svoje jelke i raskošnih ukrasa kojima se javnost divi. Tako su i mnogi obožavaoci blogerke koja je poznata pod imenom Zorannah jedva čekali da vide kako je ukrašen njen dom, ali ono što je usledilo nisu očekivali, piše Lisa.

PROČITAJTE JOŠ: Koji je po vašem ukusu: 3 najlepša stila za kićenje novogodišnje jelke (FOTO)

Naime, Zorana je nedavno objavila fotografiju svoje novogodišnje jelke koja vrlo jednostavna i klasična, što se od blogerke nikako nije očekivalo. Jelku krase najobičniji okrugli ukrasi u beloj i srebrnoj nijansi, a na vrhu se umesto svetlucave zvezde nalazi bela sova.

Blogerka je možda želela da se njena jelka razlikuje od drugih i da prkosi raskošnim dekoracijama, ali sigurno je da javnost nije uspela da oduševi. Na Instagramu se nije pojavio nijedan komentar za jelku, već je samo komentarisan Zoranin izgled.

PROČITAJTE JOŠ: Novogodišnje dekoracije slavnih u susret 2017: jelka Viki Miljković pleni lepotom diskretnih ukrasa i svetlosnih efekata (VIDEO)

Nadamo se da će blogerka do Nove godine upotpuniti svoju dekoraciju i da će nas iznenaditi specijalnim ukrasima koje još nismo viđali na jelkama slavnih ličnosti.

Izvor: Lisa