Najlepše i najtoplije mesto na svetu je sigurno naš dom, a posebno čaroliju toplog porodičnog doma osetimo za vreme novogodišnjih praznika! Pogledajte kako su naša čitateljka Aleksandra Gavrilović i njen suprug stvorili u svom domu magiju prazničnih ukrasa u savršenom skladu!

Crvena, zelena i zlatna su uglavnom boje koje krase Novu godinu, ali pošto su univerzalne, mnoge naše čitateljke odlučile su se za neobične i jednostavne kombinacije boja u dekorisanju svog doma. Tako se Aleksandra odlučila za jedinstvenu srebrno-belu kombinaciju boja na jelki, a monotoniju razbijaju plave kugle. Međutim, celokupnu dekoraciju krase i detalji u zlatnim i roze tonovima, kao i ukrasni cvetovi, piše Lisa.

PROČITAJTE JOŠ: 3 novogodišnje jelke čuvaju ljubav, želje i uspomene: zavirite u prazničnu dekoraciju u domu Aleksandra i Jelene Niković u Novom Sadu (FOTO)

"Stan smo ukrasili suprug i ja, a ovo su za nas posebni praznici jer su prvi u našem novom domu, koji smo sa puno planiranja i uživanja uredili po našem ukusu," ističe Aleksandra.

Na jelki dominiraju ukrasne kugle, ali je krasi i nakit u obliku zvezdica, cveća i snežnih pahulja, a na vrhu je velika srebrna zvezda. Platnena traka u beloj boji jelki daje poseban pečat, a celokupan izgled jelke odiše jedinstvenošću i bajkovitim sjajem.

Novogodišnja jelka ne bi bila potpuna bez poklona ispod nje, a plišane igračke u obliku irvasa i medvedića oduševljavaju pri samom pogledu na jelku. Naravno da Nova godina ne može da prođe bez prisustva Deda Mraza, pa tako je i u Aleksandrinom domu velika figura Deda Mraza u crvenom ukras koji uvek izmami osmeh.

NA SLEDEĆOJ STRANI POGLEDAJTE OKIĆENO BONSAI DRVO, UKRAŠENU ZAVESU I VIDEO KOJI PRIKAZUJE KAKO JE ALEKSANDA OKITILA SVOJU ELEGANTNU JELKU KORAK PO KORAK!

PageBreak

Zavese su ukrašene kuglama i mašnama, dok su prozori prekriveni snežnim pahuljama. Takođe, na stolovima se nalaze posebni novogodišnji aranžmani, a čak je i ostava dobila posebnu dekoraciju - simpatične merdevine sa malim Deda Mrazom.

PROČITAJTE JOŠ: Umetnički ručni rad ukrašava jelku iz mašte: novogodišnje lutkice naše čitateljke Dragane Jovanović su prava remek-dela (FOTO)

Pored velike i raskošne jelke Aleksandrin dom krasi i mala jelka u radnoj sobi. Mini jelka u plavo-sivoj kombinaciji kugli i zvezdica i svetlucavim lampicama čini da osetite pravu prazničnu čaroliju.

PROČITAJTE JOŠ: Romantična i jedinstvena jelka u sivo-beloj kombinaciji: zavirite u čarobnu novogodišnju dekoraciju u domu Violete Šutanovac u Nišu (FOTO)

Ono što dekoraciji daje poseban pečat jeste okićeno bonsai drvo. Aleksandra i njen suprug ukrasili su kuglama i svetlucavim poklončićima saksiju sa drvetom, a sigurni smo da će ova fantastična ideja inspirisati mnoge naše čitaoce i zaljubljenike u bonsai.

U video prilogu možete podledati ceo proces kićenja jelke u domu Aleksandre Gavrilović!

SVE SLIKE ČAROBNE DEKORACIJE U DOMU NAŠE ČITATELJKE ALEKSANDRE POGLEDAJTE U FOTO GALERIJI!

Izvor: Lisa

LepaiSrecna Elegantna jelka u sivo-beloj kombinaciji ukrasa, pokloni i magična dekoracija doma naše čiteteljke inspirisaće vas da i vi ukrasite ovako svoj dom! Pogledajte kako su Aleksandra Gavrilović i njen suprug prvi put ukrasili svoj novi dom... Okićeni bonsai potpuno će vas oduševiti!