Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Feng šui saveti za više novca u narednoj godini: 6 stvari koje treba imati tokom novogodišnjih praznika

Iako u novoj godini očekujemo zdravlje, sreću, harmoniju i trenutke za pamćenje, feng šui nas uči kako da nam ovo bude i godina obilja i blagostanja...

  Izvor: Foto: Profimedia

Dobar feng šui za dobru novu godinu podrazumeva da sebe opremite stvarima i bojama koje će vam doneti sreću i blagostanje, ali i više novca.

Novogodišnji feng šui: 8 energetskih poklona za pozitivnu i harmoničnu godinu

Feng šui stvari sa kojim treba uću u novu godinu kako bi privukli bogatstvo, zdravlje u danima i mesecima kojima nam slede uglavnom su crvene boje.

Feng šui saveti za novogodišnju jelku

Ova vatrena boja predstavlja i vatreni element u feng šuiju i snažan simbol bogatstva i napredovanja.

Evo kojih 6 elemenata treba imati u praznicima koji slede:

Crveni novcanik

Novi novčanik simboliše da ste spremni da primate novog bogatstvo pri ulasku u novu godinu (kako materijalno tako i duhovno), a crvena boja će pomoći da privučete dobre vibracije.

3 najvažnija feng šui saveta za više novca u kući

Crvena odeća

Privucite sreću u novoj godini tako što ćete nositi garderobu u ovoj boji. Feng šui učitelji savetuju da upravo u crvenoj provedete novogodišnje veče. Nij evažno da li su u pitanju diskretne minđuše ili neki odevni komad.

Crvene cipele

Cipele su uvek povezane sa hodanjem u bolje situacije, godine, vreme... zato će crvene cipele biti simbol da ste spremni da zagazite napred u bolje sutra.

Zlatni nakit

Diskretnim zlatnim nakitom prizvaćete obilje i više novca u novoj godini za vas i vaše najbliže.

Novi sat

Sat simboliše da se pomerate unapred, zato će kupovina novog sata doneti pozitivnu či energiju. Najobičniji i najjeftiniji ovakav detalj imaće pozitivna učinak na vas u narednoj godini.

Velika torba 

Ovaj detalj simboliše da vi očekujete dosta dobrih stvari i da bam je potrebna velika torba kako bi u njoj smestili sve blagodeti ovog sveta.

Izvor: Lovesensa

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije