Radost, lepe emocije i magija ljubavi koju nam donose praznici čini da uživamo u zajedničkim trenucima i da svoj dom ispunimo pravom novogodišnjom čarolijom, piše Lisa. Tako je u domu naše čitateljke Jelene Niković zavladala prava novogodišnjaeuforija i njen dom se pretvorio u pravo carstvo praznične dekoracije!

"Svake godine odmah nakon proslave krsne slave, suprug i ja se kao mala deca radujemo jer je to znak da je vreme za novogodišnju čaroliju. Pošto nam je posao previše stresan - radimo u Urgentnom centru - volimo prazničnu euforiju koja podseća na dom i sreću. Tako je bilo i ove godine. Nakon napornog radnog dana uzeli smo naše jelke i počeli da ih kitimo," priča naša čitateljka Jelena.

Dekoracija u domu Jelene Niković i njenog supruga Aleksandra ne prati modne trendove ukrašavanja jelki, niti tradicionalne kombinacije prazničnih boja, već čini pravi spoj ljubavi i želje. Nije im važno da njiihova dekoracija bude luksuzna ili spektakularna, pa ističu da lepo mogu da izgledaju i ukrasi napravljeni od kartona ili jelka od grančica.

Ono što je zanimljivo jeste to što jelke Jelene i Aleksandra imaju svoja imena, a zbog toga ih prijatelji često zadirkuju.

PROČITAJTE JOŠ: Umetnički ručni rad ukrašava jelku iz mašte: novogodišnje lutkice naše čitateljke Dragane Jovanović su prava remek-dela (FOTO)

DIVNI UKRASI I ZANIMLJIVA PRAZNIČNA PRIČA NAŠE ČITATELJKE OČEKUJE VAS NA SLEDEĆOJ STRANI! 

PageBreak

"U dnevnom boravku je najmlađa i najveća jelka i zove se jednostavno Vejika. Na njoj su ukrasi suprugovog i mog detinjstva, kupljeni na raznim mestima, od inostranstva do pijace. Od plastičnih do staklenih, starih preko 80 godina do onih kupljenih pre par dana. Svaki ukras na jelki predstavlja uspomenu ili želju za budućnost, na njoj su meda beba i medica beba - želje da postanemo roditelji dečaka i devojčice, anđeoski trubaduri i golub za mir... Tu je gospodin Deda i njegova ekipa od irvasa do Sneška kako bi signalizirali velikom Deda Mrazu da ne pogreši put."

U spavaćoj sobi nalazi se njihova najdraža jelka pod nazivom Gusta čiji ukrasi simbolišu Jelenin i Aleksandrov zajednički život, a radnu sobu krasi jelka koja se zove Malena.

Njihovoj novogodišnjoj dekoraciji posebnu čar daju aranžmani na stolu od prirodnog materijala koji Jelena pronađe u Limanskom parku, a manji sto aranžira Aleksandar.

Manji sto ukrašen je sa dve ptičice na grani koje predstavljaju ovaj par, a figure dečaka i devojčice su tu da ih podsete da sačuvaju dete u sebi.

PROČITAJTE JOŠ: Romantična i jedinstvena jelka u sivo-beloj kombinaciji: zavirite u čarobnu novogodišnju dekoraciju u domu Violete Šutanovac u Nišu (FOTO)

"Kada završimo kićenje onda slede najlepši trenuci kada nas dvoje uživamo u romantici, a 30. i 31. decembra dolaze nam deca kumova, prijatelja i rođaka da uzmu paketiće koje im je Deda Mraz "greškom"ostavio ispod naše jelke," objašnjava Jelena.

SVE SLIKE DIVNE NOVOGODIŠNJE DEKORACIJE NAŠE ČITATELJKE I NJENOG SUPRUGA MOŽETE POGLEDATI U FOTO GALERIJI!

Izvor: Lisa

LepaiSrecna Tri novogodišnje ljelke za romantičnu ljubav i ostvarenje najvećih želja! Prazničana dekoracija u domu Aleksandra i Jelene Niković podsetiće vas kako izgledaju novogodišnja euforija i magija kada ih začini ljubav....