Zaljubljenici u novogodišnje praznike trude se da svoj lični stil i energiju prenesu na novogodišnju dekoraciju u svom domu. Kada praznična čarolija pokuca na vrata naša mašta i kreativnost se bude i sami stvaramo magične dekoracije koje u dom unose radost i toplotu. Predstavljamo vam jedinstvenu i romantičnu dekoraciju naše čitateljke Violete Šutanovac iz Niša!

Klasične kombinacije crvenih, zlatnih i zelenih ukrasa, kao i poznatih ukrasa u obliku kugle polako su zadovoljili našu želju i maštu u dekorisanju. Tako u domu Violete Šutanovac vlada jedinstvena dekoracija u savršenom skladu boja, piše Lisa

PROČITAJTE JOŠ: Umetnički ručni rad ukrašava jelku iz mašte: novogodišnje lutkice naše čitateljke Dragane Jovanović su prava remek-dela (FOTO)

"Inspirisana novogodišnjom magijom, ali i već uređenim enterijerom sobe rešila sam da ove godine moja jelka bude sivo-bela. Naravno da nisam mogla da odolim šljokicama i to je ono što daje posebnu draž," ističe Violeta.

Predivni ukrasi u obliku leptira, cveća, snežnih pahulja i mašnica krase Violetinu jelku, a ono što jelku posebno čini lepom jeste velika zvezda na vrhu. Prava magija tek počinje kada se uključe lampice i jelka osvetli celu prostoriju.

NA SLEDEĆOJ STRANI POGLEDAJTE NAJLEPŠE UKRASE U VIOLETINOJ DIVNOJ DEKORACIJI! 

PageBreak

Jelka je savršeno uklopljena sa enterijerom, a neobična kombinacija sive i bele unosi u dom pravu snežnu čaroliju. Posebno će vam se dopasti ukras u obliku ruže koji odlično razbiija jednostavnost sive i bele kombinacije.

PROČITAJTE JOŠ: Jelka puna lizalica i kolačića za dve princeze: zavirite u čarobnu novogodišnju dekoraciju u domu Marije Kolundžije (FOTO)

Novogodišnja dekoracija ne bi bila potpuna bez figure Deda Mraza. U Violetinom domu pored čarobne jelke ne možete da ne primetite nasmejanog Deda Mraza koji je savršeno uklopljen sa ukrasima na jelki.

PROČITAJTE JOŠ: Bajkovita dekoracija u porodičnom domu Paunović: zidna jelka, unikatni ukrasi i dečija predstava za sve zaljubljenike u Novu godinu (FOTO)

SVE SLIKE JEDINSTVENE DEKORACIJE U DOMU VIOLETE ŠUTANOVAC POGLEDAJTE U FOTO GALERIJI!

Izvor: Lisa

LepaiSrecna Originalna dekoracija i savršen sklad ukrasa čine da u domu naše čitateljke vlada prava praznična čarolija! Pogledajte novogodišnju dekoraciju u domu Violete Šutanovac koja će vas sigurno inspirisati...