Novogodišnja čarolija uvek nas inspiriše i probudi maštu i kreativnost, pa mnoge dekoracije budu ispunjene unikatnim ukrasima. Ovoga puta predstavljamo vam novogodišnju dekoraciju koja je originalan ručni rad i koja će potpuno osvojiti vaša srca!

Naša čitateljka Dragana Jovanović sama je napravila ukrase za svoju prazničnu dekoraciju. Njenu jelku krase maštovite lutkice koje je sama napravila. Cela jelka ispunjena je lutkicama u prazničnim bojama, predivnim kuglama, lušama, a umesto zvezde na vrhu se nalazi divna mašna, piše Lisa.

PROČITAJTE JOŠ: Jelka puna lizalica i kolačića za dve princeze: zavirite u čarobnu novogodišnju dekoraciju u domu Marije Kolundžije (FOTO)

"Igla, konac, dugmence i šivaća mašina deo su mene od malih nogu. Učila sam od mame i volela da šijem još kao dete. Poslednje stranice časopisa "Burda" bile su moj san, stranice pune toplih, ušuškanih domova, bajkovitih prazničnih dekoracija, torbica, meda, lutkica… I tako, kroj po kroj, moj san je počeo da se ostvaruje. Napravila sam svoje prve lutkice i ukrasila svoj dom," ističe Dragana.

NA SLEDEĆOJ STRANI POGLEDAJTE JOŠ SLIKA ČAROBNIH LUTKICA I NOVOGODIŠNJE DEKORACIJE U DOMU NAŠE ČITATELJKE!

PageBreak

Dragana je svoje platene lutkice ovoga puta napravila da potpuno izgledaju u duhu novogodišnjih praznika. Posebna čarolija zavlada kada se ugase svetla i uključe se lampice na jelki. Sigurno ste saglasni sa nama da je ovo jedna od najoriginalnijih jelki koje u dom donose radost, maštu i pravu lepotu praznične dekoracije.

PROČITAJTE JOŠ: Bajkovita dekoracija u porodičnom domu Paunović: zidna jelka, unikatni ukrasi i dečija predstava za sve zaljubljenike u Novu godinu (FOTO)

Umetnički ručni rad ukrašava jelku iz mašte: novogodišnje lutkice naše čitateljke Dragane Jovanović su prava remek-dela (FOTO)
LepaiSrecna 

Dragana ističe da je pravljenje čarobnih lutkica za nju pravo uživanje i da je njena maštovita radionica potpuno ispunjava.

"Danas stvaram u svojoj maloj kućnoj radionici pod nazivom "Gagin kutak", uz pomoć svoje dve divne ćerke. Okružena krpicama, krojevima, kreativnim knjigama i časopisima, ulazim u svoj svet i radim. Radim i uživam!" 

Pored čarobne jelke i nasmejanih lutkica pažnju privlače i dva platnena irvasa koja su takođe Draganinih ruku delo, a ne sumnjamo da je tokom njihove izrade bilo potrebno puno truda, mašte i ljubavi.

SVE SLIKE UNIKATNE NOVOGODIŠNJE DEKORACIJE U DOMU NAŠE ČITATELJKE MOŽETE POGLEDATI U FOTO GALERIJI!

Izvor: Lisa

LepaiSrecna Praznična čarolija nije potpuna ako se ne probude vaša mašta, kreativnost i lepe emocije! Pogledajte kakve unikatne ukrase pravi naša čitateljka Dragana Jovanović...