Niko ne može da opiše čar koju kićenje jelke puža, a posebno ako je jelka ukrašena u čast mališana! Tako je naša čitateljka Marija Kolundžija ukrasila "slatku" jelku iz bajke za svoje dve princeze!

Svako dete mašta da ode u carstvo raznobojnih slatkiša, lizalica, bombona i kolačića, a baš takva je i novogodišnja jelka naše čitateljke. Jedinstvena jelka koja ne prati tradicionalne boje poput crvene, zlatne i zelene potpuno nas je osvojila. Marijina jelka ukrašena je u različitim nežnim nijansama, ali najviše dominiraju roze, svetlo plava i bela, piše Lisa

PROČITAJTE JOŠ: Bajkovita dekoracija u porodičnom domu Paunović: zidna jelka, unikatni ukrasi i dečija predstava za sve zaljubljenike u Novu godinu (FOTO)

Pored tradicionalnih ukrasa u obliku kugli ova jelka predstavlja pravo bogatstvo maštovite dekoracije. Zanimljive igračkice, Sneško Belić, kolačići, lolipop i sladoledi čine da od ove magične dekoracije ne možete da odvojite pogled.

"Novogodišnju jelku smo okitili uz pomoć naših troipogodišnjih bliznakinja, pa zbog toga i ukrasi stalno menjaju mesto," ističe naša čitateljka.

NA SLEDEĆOJ STRANI POGLEDAJTE ČAROBNE DEKORACIJE NA ULAZNIM VRATIMA I NA DIVNOJ TERASI U DOMU NAŠE ČITATELJKE!

PageBreak

Pored čarobne jelke Maja je dekorisala i ulazna vrata zanimljivim venčićem sa Sneškom Belićem, a tu su posebno mesto pronašle i trake u crnobelim dezenima i nezaobilazne luše. Čak je i sat dekorisan simpatičnom igračkom.

Terasu krasi posebna, prirodna jelka okićena crvenim i belim ukrasima, a tu su i neizostavne lampice.

PROČITAJTE JOŠ: Snežna i novogodišnja čarolija za sve generacije: zavirite u plavo-belu dekoraciju u domu Gorice Jevtović (FOTO)

KAKO DA NAPRAVITE VENČIĆ ZA VRATA OD LAMPICA - PROČITAJTE NA SLEDEĆOJ STRANI!

PageBreak

Naša čitateljka Marija objasnila je da joj je teško da sačuva dekoraciju netaknutom pored malih devojčica, pa je zaboravila na one lako lomljive ukrase.

"Svi stakleni, unikatni ukrasi moraće da ostanu u kutijama bar do njihovog desetog rođendana," piše nam Marija.

PROČITAJTE JOŠ: Romantika i novogodišnja čarolija u stanu na Novom Beogradu: pogledajte raskošnu dekoraciju naše čitateljke Dragane Trkulje (FOTO)

Ukras koji nas je posebno iznenadio jeste venčić od lampica koji sami možete da napravite, a izgleda čarobno. Savijte lampice u oblik kruga, krajeve zavežite i na venčić okačite ukrase u obliku kugli u omiljenim nijansama.

SVE SLIKE ČAROBNE DEKORACIJA NAŠE ČITATELJKE POGLEDAJTE U FOTO GALERIJI!

Izvor: Lisa

LepaiSrecna Novogodišnja dekoracija u domu naše čitateljke Marije Kolundžije ostaviće vas bez daha! Jelka je onakva o kakvoj ste maštali kao dete! Pogledajte...