Za božićnu dekoraciju hotela "For Sizons Žorž V" u Parizu već godinama se brine umetnički direktor hotela Džef Litam.

Za doček 2016. godine, slavni kralj cveća osmislio je prelepe dekoracije koje već danima ubiru prave "instagramske aplauze" na internetu.

PROČITAJTE JOŠ: Božićna bajka u Parizu: pogledajte neobične novogodišnje jelke u hotelu "For Sizons"

Njegove jelke su ogromne, ukrašene bogato, ali sa stilom. Kao što se može primetiti, Džef Litam ne štedi na ukrasima, ali koristi veoma svedene boje.

Na njegovim radovima se ne može primetiti više od tri boje, te je "jedna magična jelka za jednu magičnu porodicu", kako ju je ovaj umetnik nazvao okićena crveno - belim lilihipima i ogromnim bombonama, a od ovih ukrasa se izdvajaju jedino žute svećice. Bogat ukus upotpunjuju i dve manje jelke, kao i stepenice u istom stilu. 

Džef Litam je poznat i po svojim upečatljivim figurama, te se među njegovim radovima mogu naći i ogromne figure novogodišnjih životinja u jednoj boji, kao što je to čuvena figura zlatnog irvasa koja se nakon prošlogodišnje izložbe našla u Njujorku. 

Prošlogodišnja postavka u hotelu "For Sizons" je sada u plavoj boji, a upečatljive figure su veliki pingvini plave boje, koji pod određenim uglom izgledaju kao od leda. 

PROČITAJTE VIŠE: Božićna bajka u Parizu: pogledajte neobične novogodišnje jelke u hotelu "For Sizons"

Njihova uglačana struktura u isto vreme služi kao ogledalo luksuznog enterijera ovog hotela, te se ovaj upečatljiv i elegantan stil još više ističe.

Osim simpatičnih pingvina, među njegovim radovima su se našli i polarni medvedi koji su za razliku od prošlogodišnje crvene boje, sada beli i usklađeni sa novogodišnjim svetiljkama. 

Naravno, ni upečatljiva crvena nijansa nije izostala, a o veličini ove dekoracije možemo zaključiti po odnosu zvezde koja treba da stoji na vrhu jelke i samog dekoratera na ovoj simpatičnoj fotografiji. 

Izvor: Lisa / Moj stan