Dijete se najčešće vezuju za proleće, vreme kada se pripremamo za letnji period, razmišljamo o kupaćim kostimima i svim onim laganim „krpicama“ koje ćemo nositi u vrelim danima. Međutim, ovo svakako nije i ne mora da bude pravilo...

Jesen predstavlja i vreme kada treba da vodimo računa o svom izgledu kako bi nam svi omiljeni zimski komadi odeće stajali kao da su krojeni baš po našim merama. Zbog toga je veoma važno da obratimo pažnju na to koje namirnice jedemo, u kojim količinama i kako ih pripremamo.

neoplanta pilece grudi sa paprikom salata.jpg
Promo 

Kada osmišljavamo obroke, treba da biramo sastojke koji su hranljivi, ali koji u isto vreme sadrže nisku kalorijsku vrednost. Baš takve jesu Neoplanta Delikates pileće grudi sa paprikom, koje su pravljene od kvalitetnog pilećeg filea i sveže crvene domaće paprike. Jedinstven na tržištu, ovaj proizvod se odlikuje fenomenalnim balansom ukusa, koji veoma prija kako nepcu, tako i stomaku.

Pored toga što sadrže nisku kalorijsku vrednost – samo 80 kcal na 100g i manje od 2% masti, Neoplanta Delikates pileće grudi sa paprikom su jedinstvene i po tome što su pogodne za ljude sa intolerancijom na gluten.

neoplanta pilece grudi sa paprikom baget.jpg
Promo 

Iako se mogu konzumirati kao gotov proizvod, spreman za obrok, pileće grudi sa domaćom svežom crvenom paprikom su uvek spremne za nove izazove i eksperimente. Zbog svog blagog ukusa mogu se kombinovati i sa drugim sastojcima, pa tako pored doručka, užine i večere, mogu biti i deo glavnog jela. Ukoliko se pripremaju sa integralnom testeninom i pavlakom za kuvanje sa manjim procentom masti, dobija se fenomenalna i preukusna pasta koja ne mora biti samo obrok za Vas, već i za Vaše najmilije, a kada i oni jednom probaju ovaj delikates, uvek će želeti još. Zbog toga ga, pored mini pakovanja od 350g možete naći i u kilogramskom pakovanju za celu porodicu.

neoplanta pilece grudi sa paprikom paprika.jpg
Promo 

Uvek je teško doneti konačnu odluku i započeti poštovanje dijete, međutim, kada načinimo taj prvi korak, važno je da ovu fazu prati misao o tome da dijetu sprovodimo prvenstveno zbog sopstvenog zdravlja i dobrog osećaja u svojoj koži, a ne samo zbog fizičkog izgleda. Tek kada se spoje ova dva motiva, uspeh postaje zagarantovan, a mi, bez obzira na broj na vagi, lepe i srećne.

Tekst: Promo