Noćna mora svih domaćica (ali i domaćina) je kada se potrude da prirpeme omiljeni ručak svojim ukućanima, a meso bude tvrdo i žilavo.
Kako bi sprečili da se tako nešto desi, komade mesa marinirajte u bar jednom od ovih sastojaka - pivu, sirćetu ili soku od citrusa, papaje, paradajza ili ananasa.
Svi ovi sastojci sadrže enzime ili kiseline koje će efikasno omekšati meso.
Izvor: Stvar ukusa
"IMA 42 GODINE! JOŠ MALO BAKUTA ZA STARAČKI DOM": Glumac "udario“ na Natašu Bekvalac, digla se revolucija na Internetu
ISHITRENO SAM TO NAPISALA, OPROSTITE MI: Milena Radulović o svojoj objavi nakon dve tragedije - Osećam pritisak i strah
KRISTINA ĆUTI, RODITELJI LJUTI! KOD DANETA SA GOLIJE SVE SE PROMENILO: Gorštak otvorio srce - Mnogo mi je krivo
NIJE HTELA DA SE UDA ZA ĐOKOVIĆA NI POSLE 4 GODINE VEZE: Đorđe se oženio, a njegova bivša iznenadila objavom
KOJI SAM ZNAK U HOROSKOPU: Datum rođenja otkriva vaš znak zodijaka