Sastojci:
- 1 kg kečige
- 100 g margarina
- 1 litar belog vina
- ruzmarin
- kapar
- lorber
- limun
- peršun
- biber u zrnu
- so
Priprema:
Ribu očistiti, oprati, obavezno joj izvaditi škrge, iseći na veće komade i preliti belim vinom. Složiti je u dublju posudu, da ogrezne do pola. Limun dobro oprati, iseći ga na kolute zajedno sa korom, izvaditi mu koščice i poređati po ribi. Posoliti, dodati bibera u zrnu, malo ruzmarina, nekoliko zrna kapra, lorber, a zatim poklopiti i kuvati. Kad provri, krčkati još 15 minuta. Skuvanu ribu složiti na tacnu, pa je preliti otopljenim margarinom i posuti sitno seckanim peršunom.
Izvor: Posnajela.rs
"IMA 42 GODINE! JOŠ MALO BAKUTA ZA STARAČKI DOM": Glumac "udario“ na Natašu Bekvalac, digla se revolucija na Internetu
ISHITRENO SAM TO NAPISALA, OPROSTITE MI: Milena Radulović o svojoj objavi nakon dve tragedije - Osećam pritisak i strah
KRISTINA ĆUTI, RODITELJI LJUTI! KOD DANETA SA GOLIJE SVE SE PROMENILO: Gorštak otvorio srce - Mnogo mi je krivo
NIJE HTELA DA SE UDA ZA ĐOKOVIĆA NI POSLE 4 GODINE VEZE: Đorđe se oženio, a njegova bivša iznenadila objavom
KOJI SAM ZNAK U HOROSKOPU: Datum rođenja otkriva vaš znak zodijaka