Sastojci:
- 100 g nauta ili leblebija
- 200 g čeri paradajza
- avokado
- krastavac
- šaka rukole
- šaka zelenih i crnih maslinki
- kruška
- ajzberg salata
- zrna grožđa za ukras
- dresing od meda, susama, nane, limunovog soka i maslinovog ulja
Priprema: Za dresing: iscedite limunov sok, dodajte kašiku meda, 2 kašike maslinovog ulja, 2 kašike proprženog susama, 7-8 listica seckane nane i sve dobro izmešajte viljuškom.
U činiju stavite kuvani naut (kuva se kao pasulj 1,5 sat). Ostale sastojke lepo iseckajte i pomešajte, prelijte dresingom i servirajte.
Recepte piše: Toni Radić, kuvar, nutricionista i lekar prirodne medicine,
ekspert za zdravu i vegetarijansku ishranu
"IMA 42 GODINE! JOŠ MALO BAKUTA ZA STARAČKI DOM": Glumac "udario“ na Natašu Bekvalac, digla se revolucija na Internetu
ISHITRENO SAM TO NAPISALA, OPROSTITE MI: Milena Radulović o svojoj objavi nakon dve tragedije - Osećam pritisak i strah
KRISTINA ĆUTI, RODITELJI LJUTI! KOD DANETA SA GOLIJE SVE SE PROMENILO: Gorštak otvorio srce - Mnogo mi je krivo
NIJE HTELA DA SE UDA ZA ĐOKOVIĆA NI POSLE 4 GODINE VEZE: Đorđe se oženio, a njegova bivša iznenadila objavom
KOJI SAM ZNAK U HOROSKOPU: Datum rođenja otkriva vaš znak zodijaka