- Sastojci:
- 1 mala glavica crvenog luka
- 1 ljuta papričica
- 3-4 čena belog luka
- 100 ml belog vinskog sirćeta
- 1velika veza peršuna
- 1 kašičica origana
- 150 ml maslinovog ulja
Priprema:
Iseckajte sitno luk, beli luk, papričicu i peršun.
Origano sitno izmrvite među prstima pa i njega dodajte mešavini.
Izmešajte sve sa solju pa dodajte sirće i promešajte viljuškom.
Sipajte u teglu, dodajte maslinovo ulje, pa teglu dobro zatvorite i mućkajte da se ujednači mešavina.
Čuvajte u frižideru do služenja. Može da stoji po nedelju-dve dana!
Izvor: Lepa & Srećna
"IMA 42 GODINE! JOŠ MALO BAKUTA ZA STARAČKI DOM": Glumac "udario“ na Natašu Bekvalac, digla se revolucija na Internetu
ISHITRENO SAM TO NAPISALA, OPROSTITE MI: Milena Radulović o svojoj objavi nakon dve tragedije - Osećam pritisak i strah
KRISTINA ĆUTI, RODITELJI LJUTI! KOD DANETA SA GOLIJE SVE SE PROMENILO: Gorštak otvorio srce - Mnogo mi je krivo
NIJE HTELA DA SE UDA ZA ĐOKOVIĆA NI POSLE 4 GODINE VEZE: Đorđe se oženio, a njegova bivša iznenadila objavom
KOJI SAM ZNAK U HOROSKOPU: Datum rođenja otkriva vaš znak zodijaka