Sastojci:
- 2 krompira
- 4 mlade tikvice
- maslinovo ulje
- so, biber
Priprema:
U slanu vodu stavite krompir isečen na kockice da prokuva. Posle 5 minuta dodajte tikvice. Kuvajte na umerenoj vatri još petnaestak minuta. Ocedite vodu, pobiberite i stavite maslinovo ulje po ukusu.
Savet: Ako želite malu promenu u odnosu na uobičajeno bareno povrće koje nam ponekad dosadi u dijeti, zapecite jelo u rerni pa tek onda prelijte maslinovim uljem. Dodatnu aromu dobićete ako izmrvite biber u zrnu umesto da pospete običnim, mlevenim biberom.
Recept pripremila: Milja Lukić
"IMA 42 GODINE! JOŠ MALO BAKUTA ZA STARAČKI DOM": Glumac "udario“ na Natašu Bekvalac, digla se revolucija na Internetu
ISHITRENO SAM TO NAPISALA, OPROSTITE MI: Milena Radulović o svojoj objavi nakon dve tragedije - Osećam pritisak i strah
KRISTINA ĆUTI, RODITELJI LJUTI! KOD DANETA SA GOLIJE SVE SE PROMENILO: Gorštak otvorio srce - Mnogo mi je krivo
NIJE HTELA DA SE UDA ZA ĐOKOVIĆA NI POSLE 4 GODINE VEZE: Đorđe se oženio, a njegova bivša iznenadila objavom
KOJI SAM ZNAK U HOROSKOPU: Datum rođenja otkriva vaš znak zodijaka