Sastojci:
- 1,5 kg duleka
- 450 gr šećera
- 3 kesice limunutusa
- 1 ekstrakt od kajsije
- 6 l vode
Priprema:
Očišćen i iseckan dulek skuvati u 2l vode. Kad je kuvan i prohladjen izmiksati u blenderu sa šećerom. Dodati limuntus, ekstrakt od kajsije i još 4 l vode. Čuvati na hladnom.
Izvor: Lisa
"IMA 42 GODINE! JOŠ MALO BAKUTA ZA STARAČKI DOM": Glumac "udario“ na Natašu Bekvalac, digla se revolucija na Internetu
ISHITRENO SAM TO NAPISALA, OPROSTITE MI: Milena Radulović o svojoj objavi nakon dve tragedije - Osećam pritisak i strah
KRISTINA ĆUTI, RODITELJI LJUTI! KOD DANETA SA GOLIJE SVE SE PROMENILO: Gorštak otvorio srce - Mnogo mi je krivo
NIJE HTELA DA SE UDA ZA ĐOKOVIĆA NI POSLE 4 GODINE VEZE: Đorđe se oženio, a njegova bivša iznenadila objavom
KOJI SAM ZNAK U HOROSKOPU: Datum rođenja otkriva vaš znak zodijaka