Erol trenutno igra u nekoliko predstava u Ateljeu 212: Sveti Georgije ubiva aždahu, Revizoru i Ocu na službenom putu. Režirao je veliki broj predstava u Tivtu, Mostaru, u Hrvatskoj, a najponosniji je na poslednju i najpopularniju predstavu Plavi anđeo koja se nalazi na repertoaru Pozorišta Madlenianum u Beogradu. Erol voli da kuva i kuva svaki dan.

Najviše voli da jede morske specijalitete i Lenine kolače. Sve namirnice su mu podjednako važne a koje će izabrati zavisi od trenutnog nadahnuća, mada su mu beli luk i maslinovo ulje prvi na listi prioriteta. Za sebe kaže da pravi najukusnija jela, a posle njega je najbolji učitelj - njegova mama Danica koja ima 85 godina i od koje je još od sedme godine učio tajne kulinarstva. Najvažniji obroci su mu doručak, ručak i večera. Najviše voli da jede sa porodicom i ljudima dobre volje. Na pitanje da li se po njegovom mišljenju dovoljno vremena posvećuje hrani, Erol nam je odgovorio:

- Razumem da ljudi brzo žive, ali ja uvek izdvojim vreme za kuvani obrok. Nikada ništa nisam pojeo od brze hrane. Konzumirati hranu je za mene način života i vrsta komunikacije među ljudima. Upravo to pokušavam da naučim i svoju malu princezu Unu.

Hobotnica „ispod sača“

Potrebno je:
očišćena i zaleđena hobotnica
50 ml maslinovog ulja
2 paradajza
glavica crnog luka
1 kg krompira
3 češnja belog luka
veza peršuna
½ dl belog vina

Način pripreme:

Odmrznutu hobotnicu staviti u tepsiju, a zatim joj dodati sve navedene sastojke osim peršuna. Sastojke prethodno dobro promešati rukama, da bi se što bolje „upoznali“, pa ih složiti oko hobotnice. Tepsiju prekriti alufolijom. Staviti u pećnicu zagrejanu na 180 stepeni i peći 60 minuta. Pred serviranje posuti naseckanim peršunom i poslužiti uz belo vino. Prijatno!

Tekst: Vesna Stanimirović