Priprema:
Piletinu očistite od kostiju i kožice. Isecite je na sitnije komade.
Izrendajte oljuštenu glavicu luka.
Izmešajte luk sa uljem, sokom limuna, jogurtom i kurkuma prahom. Dodajte so i biber po ukusu.
Prelijte marinadom komade piletine i ostavite barem nekoliko sati u frižideru.
Mogu da odstoje i tokom cele noći.
Nanižite komade na štapiće i pecite na roštilju ili gril tiganju.
Recept: Kika K.
Izvor: Lepa&Srećna
"IMA 42 GODINE! JOŠ MALO BAKUTA ZA STARAČKI DOM": Glumac "udario“ na Natašu Bekvalac, digla se revolucija na Internetu
ISHITRENO SAM TO NAPISALA, OPROSTITE MI: Milena Radulović o svojoj objavi nakon dve tragedije - Osećam pritisak i strah
KRISTINA ĆUTI, RODITELJI LJUTI! KOD DANETA SA GOLIJE SVE SE PROMENILO: Gorštak otvorio srce - Mnogo mi je krivo
NIJE HTELA DA SE UDA ZA ĐOKOVIĆA NI POSLE 4 GODINE VEZE: Đorđe se oženio, a njegova bivša iznenadila objavom
KOJI SAM ZNAK U HOROSKOPU: Datum rođenja otkriva vaš znak zodijaka