- Sastojci:
- 300 g ćuretine
- 250 g šampinjona
- 100 g tikvica
- 200 g paradajza
- 150 g luka
- 3 čena belog luka
- 200 g pirinča
- 1 dcl belog vina
- 8 kašika maslinovog ulja
- so, biber
Priprema:
Na ulju prodinstati crni i beli luk, pa dodati začinjenu iseckanu ćuretinu.
Dodati sitno seckane šampinjone pa zaliti vinom da se krčka.
Nakon 15 minuta dodati povrće i kuvati dok voda ne ispari.
Servirati uz baren pirinač.
Izvor: Coolinarika
"IMA 42 GODINE! JOŠ MALO BAKUTA ZA STARAČKI DOM": Glumac "udario“ na Natašu Bekvalac, digla se revolucija na Internetu
ISHITRENO SAM TO NAPISALA, OPROSTITE MI: Milena Radulović o svojoj objavi nakon dve tragedije - Osećam pritisak i strah
KRISTINA ĆUTI, RODITELJI LJUTI! KOD DANETA SA GOLIJE SVE SE PROMENILO: Gorštak otvorio srce - Mnogo mi je krivo
NIJE HTELA DA SE UDA ZA ĐOKOVIĆA NI POSLE 4 GODINE VEZE: Đorđe se oženio, a njegova bivša iznenadila objavom
KOJI SAM ZNAK U HOROSKOPU: Datum rođenja otkriva vaš znak zodijaka