Ukusan sos je „šlag na torti” mnogih jela. Uz njega prilozi poput pirinča, krompira, knedli i testenine imaju još lepši ukus. Aromatična osnova za neke sosove dobija se već kod dinstanja ili pečenja mesa.
Međutim, tokom pripreme, u sosu nam se često pojavljuju grudvice, kada mi želimo da on bude potpuno gladak. Kako da od fonda i pravih sastojaka napravite savršen sos?
U galeriji slika ispod teksta pogledajte pet saveta koje vam preporučuje vaša Lisa.
Dragana Gojković
Vidi galeriju
"IMA 42 GODINE! JOŠ MALO BAKUTA ZA STARAČKI DOM": Glumac "udario“ na Natašu Bekvalac, digla se revolucija na Internetu
ISHITRENO SAM TO NAPISALA, OPROSTITE MI: Milena Radulović o svojoj objavi nakon dve tragedije - Osećam pritisak i strah
KRISTINA ĆUTI, RODITELJI LJUTI! KOD DANETA SA GOLIJE SVE SE PROMENILO: Gorštak otvorio srce - Mnogo mi je krivo
NIJE HTELA DA SE UDA ZA ĐOKOVIĆA NI POSLE 4 GODINE VEZE: Đorđe se oženio, a njegova bivša iznenadila objavom
KOJI SAM ZNAK U HOROSKOPU: Datum rođenja otkriva vaš znak zodijaka